Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

WereWolf: The Beast Among Us előzetes - Farkasember: Újratöltve

2012.07.25. 14:11 koimbra 1 komment

Az Universal csúnyán megszívta A farkasember remake-jével, bár ezt inkább saját maguknak köszönhetik, hiszen ha a profik módjára az elején letisztáznak mindent talán nem emelkedett volna a költségvetés a duplájára. Ám a stúdió nem akart beletörődni a kudarcba, elhatározták ha törik, ha szakad ők bizony akkor sem hagyják, hogy molyok lepjék el újra a bundáját.

Folytatás vagy reboot? Teljesen mindegy, mivel a mozifilmhez nem sok köze lesz, sőt nem is Wolf Man, hanem WereWolf címen fog futni. A rendezői poszton Louis Morneau, a Dögcédulások (Soldier Boyz), a Denevérek (Bats) és a Kéjutazás 2 (Joy Ride 2: Dead Ahead) alkotója ügyködött. A DVD-n érkező horrorban  Stephen Rea, Steven Bauer, Ed Quinn, Nia Peeples, Guy Wilson, Adam Croasdell és Rachel DiPillo játsszák a főbb szerepeket.

A cselekmény a 19 században játszódik egy európai falucskában, ahol a rendszeresen felbukkan egy vérfarkas. Természetesen híre megy az esetnek, szörnyvadászok, sarlatánok és izgalomra vágyó emberek érkeznek a környékre. A helyi fiatal orvos is arról ábrándozik, hogy ő maga akaszthatja szögre a fenevad bundáját, éppen ezért csatlakozik egy csapathoz, akik profinak mondják magukat.

Címkék: trailer the wolfman

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr654677200

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mr.roper 2012.07.25. 16:02:11

uhh!még jó, hogy a trailer végén kiírják a kizárólagos dvd-blue ray forgalmazást. elsőre azt hittem, hogy valami kemény, megkésett Asylum-főhajtást látok a Van Helsing szellemében.:-))
süti beállítások módosítása