Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Giamatti, Wilson és Schwartzman a Saving Mr. Banks-ben

2012.07.26. 12:39 koimbra Szólj hozzá!

A Disney stúdió be szeretné mutatni, hogy Walt Disney miképp győzködte éveken keresztül P.L. Traverst, hogy adja el neki a Mary Poppins megfilmesítési jogait. Tom Hanks és Emma Thompson már a fedélzeten van és a rendezői szék sem árválkodik üresen, John Lee Hancock, A szív bajnokai alkotója vezényelheti le a vígjátékot.

Paul Giamatti, Ruth Wilson és Jason Schwartzman állt be Hanksék mögé. Giamatti játssza Ralph-ot, aki Travers sofőrje volt, mikor Los Angelesbe látogatott. Schwartzmann lesz Morton Sherman, aki dalszerzőként dolgozott a Disney-nél, többek között a Dzsungel könyve és a Micimackó alkotásokban is részt vett. Wilson és Colin Farrell formálják meg az írónő szüleit, bár túl sok jelenésük nem lesz, mivel csak a Travers fiatalkorát bemutató pár percben lesznek láthatóak.

Címkék: miújság saving mr banks

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr384679276

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása