Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Remake lesz a Harry csak jót akar thrillerből

2012.07.27. 14:40 koimbra Szólj hozzá!

Nagy nehezen, de Hollywoodban is felfigyeltek a 2000-ben bemutatott Harry csak jót akar francia thrillerre (Harry, un ami qui vous veut du bien). Csoda, hogy eddig elkerülte az amerikai filmesek figyelmét, hiszen Cannes-ban még Arany Pálmára is jelölték, nyolc César díjra nominálták, amiből négyet haza is vitt.

Mindenesetre csak előtérbe került a produkció, amiből remake-et terveznek. A forgatókönyvet A szökés (Prison Break) sorozat sztárja, Wentworth Miller írta, ő tette le az asztalra a Stoker szkriptet is, amiből Park Chan-wook készített filmet. A rendezői poszton Kimberly Peirce dolgozhat, a hölgy nem idegenkedik a remake-ektől, hiszen jelenleg a Carrie újabb verzióját forgatja.

Az eredeti változatban egy házaspár éppen vakációra indul három gyermekével, amikor véletlenül összefutnak Harry-vel, egykori gimis osztálytársukkal. Nem túlzottan emlékeznek rá, ennek ellenére meghívják magukhoz Harryt és barátnőjét. Némi idő elteltével a férfi viselkedése megváltozik és egyre kevésbé tűnik barátságosnak.

Címkék: remake miújság thrillerhír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr364682028

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása