Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Dustin Lance Black írja az Earthquake forgatókönyvét

2012.07.28. 10:50 koimbra 1 komment

Az Universal úgy négy éve próbálkozik az Earthquake projekttel, de eddig túl sok kézzelfoghatót nem tudott felmutatni. Akkor David Seltzer, az Ómen (The Omen) remake írója munkálkodott a forgatókönyvön, de a horror minőségét elnézve nem csoda, hogy nem tudott értékelhető anyagot leszállítani a fejeseknek.

A stúdió most Dustin Lance Blacket, a J. Edgar és a Milk íróját állította rá a tervezetre. Egyelőre nem ismert a történet, de bizonyára lesz benne néhány látványosan összedőlő épület. J.J. Abrams producerként veszi ki a részét a munkálatokból. Érdemes megemlíteni, hogy a film nem remake lesz, azaz nem sok köze lesz a Charlton Heston nevével fémjelzett 1975-ös produkcióhoz.

Igyekeznie kell az alkotóknak, hiszen a közeljövőben várható még két földrengéssel kapcsolatos alkotás. A San Andreas 3D-t 2014-re ígérik és Brad Bird 1906 címre hallgató elképzelése is körvonalazódik, ahol San Francisco-t pusztítanák el.

Címkék: miújság earthquake

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr924683201

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mr.roper 2012.07.28. 13:02:12

Dustin Lance Black? lehet, hogy földrengés helyett a melegház-hatás következményeiről kellene katasztrófafilmet írnia... :-))
süti beállítások módosítása