Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Az Elrabolva 2 következő előzetese

2012.07.30. 21:08 koimbra 2 komment

Az első részben az albánok alaposan megszívták, hogy elrabolták Bryan Mills lányát. Remélhetőleg Luc Besson producert nem éri támadás amiatt, hogy ezt a népet hülyének állítja be, hiszen az Elrabolva folytatásában az albánok ismét megpróbálják bebizonyítani, hogy velük nem lehet így elbánni.. Bosszút akarnak állni, amiért Mills leabálta a rokonaikat. Isztambulban ütnek rajta a vakációzó családon, az ex-ügynöknek kezdetben még szüksége lesz a lánya segítségére, de aztán megint megmutatja, hogy vele nem lehet packázni. A harmadik részben mi lesz? Letarolja Albániát?

Címkék: trailer sequel taken akcióelőzetes taken 2

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr654687535

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Daermon85 2012.07.30. 22:08:56

Bryan Mills vs Albánia :)

mr.roper 2012.07.30. 23:42:49

én imádtam az elsőt, tetszett a puritán egyszerűségű story, a nyers és villámgyors, de azért követhető akciójelenetek, és igazán tudtam drukkolni Neesonnak. Lehet, hogy ez a második kaland tök fölösleges, de azért várós. :-))
süti beállítások módosítása