Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Jöhet a Csúcsformában 4?

2012.07.30. 10:17 koimbra Szólj hozzá!

rushour.jpegJackie Chan amerikai karrierje során kevés sikert aratott, de a Csúcsformában akció-vígjáték szép siker volt, érkezett is két folytatás hozzá. A harmadik kissé csalódást keltő eredményt produkált, ennek ellenére a folytatás lehetőségét továbbra sem vetik el.

A CraveOnline egyik szerkesztőjének alkalma nyílt arra, hogy elbeszélgessen Arthur Sarkissian producerrel, aki megemlítette, hogy valószínűleg lesz negyedik felvonás is. Elmondása szerint azt szeretné elérni, hogy a Csúcsformában 4 az első részhez hasonló legyen, de mégis valami újat mutasson. "Személy szerint nem voltam elégedett a harmadikkal, az első és a második nagyon remek lett, de a Csúcsformában 3 kissé mellément. Nem az a lényeg, hogy visszahozzuk a főszereplőket egy újabb epizód erejéig, nem arról kellene szólnia, hogy csak úgy elküldjük őket egy újabb városba, hogy aztán ott bunyózzanak egy sort. Ezúttal nem ezt szeretném, hanem valami mást. "

Vajon Brett Ratner lesz a rendező? "Ő az az ember, akire nagy örömmel rábíznám a filmet, de csak akkor, ha ezúttal normális el tudja készíteni a produkciót."

A producer hozzátette, hogy jót tenne a franchise-nak, ha Lee és Carter nyomozó egy másik műfajban is kipróbálhatná magát. Szeme előtt a Halálos iram lebeg, ahol Vin Dieselék már nem csak gyorsultak, hanem ki akartak rámolni egy széfet. "Visszahozták a megismert karaktereket, majd fogták őket és egy teljesen új közegbe helyezték őket. Rabolni küldték őket és a dolog működött. Szóval előfordulhat, hogy Chris karaktere ezúttal házas lesz. Előfordulhat, hogy Jackie-t hozzáadjuk Octavia Spencerhez vagy nem is tudom, talán Chris unokatesójával házasodik össze és Sanghajban telepednek le. Chris pedig elmegy hozzájuk látogatóba. Egy igazán jó lendületes filmet szeretnék."

Már csak Chan-t kellene befűzni, aki legutóbb azt mondta, hogy benne lenne egy újabb részben, de csak úgy 5 vagy 10 év múlva. Szerinte sokkal érdekesebb lenne a dolog, ha már kissé öregebbek lesznek. De szerintem egy 20 millió dolláros csekknek ő is nehezen tud ellentmondani.

Címkék: csúcsformában miújság sequel

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr294686065

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása