Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Mads Mikkelsen a hétvégén Magyarországon forgatott

2012.07.30. 20:41 koimbra Szólj hozzá!

Mads Mikkelsen a hétvégén Magyarországon forgatott - magyar jelentkezők is részt vehettek a Move On című film esküvői jelenetében

Kétnapos forgatás után a Pest megyei Sóskúton befejeződött a Telekom Move On című road movie-jának magyarországi forgatása. A projektben részt vevő 11 európai országból, köztük Magyarországról számos izgalmas, kreatív javaslat érkezett az első igazán interaktív film feladataira. Néhány magyar ötlet is bekerült a filmbe, több szerencsés jelentkező pedig – köztük egy fehér macska – statisztaszerepet kapott.
Most újabb lehetőség nyílik a részvételre: egy berlini éjszakai buliba még lehet jelentkezni statisztaszerepekre!


Magyarországon zajlott a Move On, negyedik epizódjának forgatása az elmúlt hétvégén. A díjnyertes férfi főszereplővel, Mads Mikkelsennel forgatott jeleneteket hazánkban a Pest megyei Sóskúton vették fel.  A stáb szoros időbeosztás szerint dolgozik, hiszen a forgatás kapcsán 6 hét alatt bejárják egész Európát. A július 9-e óta folyamatosan úton lévő filmes csapat 40 nap alatt 8 országban veszi fel az anyagot.  A forgatás során a stáb Magyarországon kívül érinti Hollandiát, Ausztriát, Szlovákiát, Horvátországot, Montenegrót, Macedóniát és Németországot.

Asger Leth rendező és stábja több szerencsés jelentkezőt kiválasztott a www.move-on-film.hu-ra feltöltött pályázatok alapján, ők statisztaként szerepelhettek az epizód felvételén. Azok közül, akik például háziállatukkal neveztek, egy fehér macska tulajdonosa vehetett részt a forgatáson, kiválasztott kedvencével együtt. Néhány magyar ötlet is bekerült a filmbe, az alkotóknak egy gyorshajtás miatti igazoltatásról szóló poén és egy vicces pohárköszöntő nyerte el leginkább a tetszését.

A Move On feladataira rengeteg izgalmas, kreatív ötlet és javaslat érkezett a projektben részt vevő 11 európai országból, köztük Magyarországról. A Telekom ezúton is köszöni a beküldött video-anyagokat, hisz azok a felhasználók alkotókedvét tükrözik, és jártasságukat a legújabb mobil kommunikációs technológia használatában. Asger Leth rendező a beküldött anyagokból azokat választotta ki, amelyek megfeleltek a nemzetközi produkció által igényelt elvárásoknak, és a leginkább illeszkedtek az alkotói koncepcióhoz

A forgatás alatt rengeteg lehetőség adódott a 11 ország fogyasztói számára a produkcióban történő részvételre, többek között osztrákok százai csatlakozhattak főszereplőnkhöz egy, a Bécsi Operában eltöltött estén, illetve sokan kapnak majd statisztaszerepet a graffiti művész mellett, akinek művei az interaktív road movie utolsó, Berlinben rögzítendő részében lesznek láthatók.

Azok számára, akik eddig kimaradtak a filmből, még mindig nyitva áll a lehetőség, hogy bekerüljenek a németországi epizódba. Akik a legstílusosabb és legeredetibb partiruhás fotót feltöltik a move-on-film.hu oldalra, párjukkal együtt részt vehetnek egy berlini éjszakai buliban, természetesen Mads Mikkelsen társaságában! Az új feladatra augusztus 8-ig fogadják a jelentkezéseket.

Az egyedülálló, interaktív projektben résztvevő 11 ország: Albánia, Ausztria, Bulgária, Horvátország, Cseh Köztársaság, Németország, Magyarország, Macedónia, Montenegró, Hollandia és Szlovákia.

Az ügyfelek továbbra is nyomon követhetik a forgatás eseményeit, hiszen Kitty de la Beche, a Move On tudósítója élő közvetítést ad a kulisszák mögül. Exkluzív anyagai a www.move-on-film.com és https://www.youtube.com/user/lifeisforsharingDT , tudósításai a Twitter@moveonreporter linken követhetők. A projekt magyar vonatkozású fejleményeiről továbbra is a move-on-film.hu oldalon tájékozódhatnak az érdeklődők.

tn_3.jpg

tn_2.jpg

tn_1.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr454687475

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása