Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Statham és Franco a Homefront akció-thrillerben

2012.08.01. 10:01 koimbra Szólj hozzá!

Az Expendables 2 bemutatásra várakozik, a Bullet to the Head thriller jövő év elején kerül a mozikba, a The Tomb akció-thrilleren most végzik az utómunkálatokat. Sylvester Stallone nem ül a babérjain, megírta a Homefront akció-thriller forgatókönyvét, amelynek főszerepére megnyerte Jason Stathamet, most pedig James Franco csatlakozott a stábhoz.

Statham egy volt DEA ügynököt formál meg, aki családjával egy csendesnek tűnő városkába költözik, ám hamarosan kiderül, hogy a településen mégsem olyan nyugodt a légkör, mint ahogy azt korábban gondolták. A James Franco által megformált drogbáró az úr és elég hamar összeakasztja a bajszát az ex-ügynökkel.

A rendezői poszton Gary Fleder, Az ítélet eladó (Runaway Jury) alkotója dolgozhat. Avi Lerner producer teljesen lelkes, elmondása szerint nem is tudna jobb csapatot elképzelni egy efféle produkcióhoz, Stallone szkriptje remek, Franco és Statham is figyelemreméltó színészek, ráadásul Fleder is tudja, hogy miképp kell levezényelni egy efféle alkotást. Szóval gond nem lehet.

Címkék: miújság akcióhír homefront

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr14690056

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása