Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

The Big Wedding előzetes

2012.08.01. 10:28 koimbra 1 komment

A bakancslista írója, Justin Zackham a Begolyózott golyák (Going Greek) után ismét beállt a kamera mögé. A The Big Wedding vígjáték forgatókönyvét saját maga vetette papírra és eléggé illusztris szereplőgárdát sikerült összeverbuválnia filmjéhez. Robert De Niro, Diane Keaton, Topher Grace, Robin Williams, Susan Sarandon, Amanda Seyfried, Ben Barnes és Katherine Heigl játsszák a főbb szerepeket

Don és Elli Griffin (De Niro és Keaton) régóta elváltak, de közeleg örökbefogadott fiúk esküvője. Megbeszélik, hogy újra eljátsszák, hogy mennyire szeretik egymást és továbbra is jól kijönnek egymással, nem akarják tönkrevágni a lagzit, úgy tesznek, mintha minden rendben lenne. Ez kissé nehezen megy, de megpróbálják nem egymásnak torkának esni. A helyzet fokozódik, amikor fiúk igazi anyja is felbukkan a ceremónián.

Barnes játssza a férjjelöltet, Grace és Heigl alakítják Griffinék felnőtt gyerekeit, Seyfried lesz Barnes menyasszonya, Robin Williams formálja meg a papot.

Címkék: trailer vígjátékelőzetes the big wdding

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr814690133

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dean6 2012.08.01. 23:53:27

Nagyon erőltetett ez az egész projekt,csak arra jó,hogy hozzunk össze az idősebb nagy színészeket,hátha még behoznak pár embert a moziba. Ez a trailer nem meggyőző.
süti beállítások módosítása