Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

The Paperboy előzetes

2012.08.01. 20:25 koimbra 2 komment

Peter Dexter regényét Pedro Almodóvar szerette volna vászonra vinni, nem is egyszer fordult meg a projekt környékén, úgy volt, hogy ez lesz az első angol nyelvű filmje. Még a forgatókönyvhöz is hozzálátott Dexterrel, majd Lee Daniels jött a képbe, aki szintén érdeklődést mutatott a tervezet iránt. Daniels végre összerakta a szkriptet, majd hozzáláttak a színészek leszerződtetéséhez.

Tobey Maguire játszhatta volna Wardot, az újságírót, aki azért teszi be a lábát újra szülővárosába, mivel a helyi seriffet hidegre tették. Úgy alakult, hogy a táncrendjében nem lelt megfelelő időpontot, ezért Matthew McConaughey vehette át tőle a stafétabotot.

Ugyan a tettes a sitten pihen és a kivégzésének napjára vár, azonban annak barátnője addig győzködi, hogy belemerül az ügybe és végül beleszeret a hölgybe. Zac Efron alakítja McConaughey testvérét, aki segít a nyomozásban, John Cusack játssza az elítéltet, Nicole Kidman pedig Cusack nője lesz.

Címkék: trailer könyvből film drámaelőzetes the paperboy

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr614691106

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Maya-- 2012.08.01. 20:41:08

kivancsi vagyok ra.

countrypecos 2012.08.01. 23:55:10

Ez az előzetes nagyon ócska. De a film attól még jó lehet. A szereplők jó színészek.
süti beállítások módosítása