Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Killing Them Softly előzetes

2012.08.02. 09:36 koimbra 1 komment

coganstrade.jpgGeorge V. Higgins 1974-ben adta ki a Cogan's Trade regényét, sokáig nem is gondoltak a megfilmesítésére, majd Andrew Dominik, a Jesse James meggyilkolása, a tettes a gyáva Robert Ford alkotója megírta a forgatókönyvet és a rendezői feladatokat is elvállalta. A főszerepre Brad Pitt szerződött le, Jackie Cogant játssza és egy igen fontos feladatot bíznak a megoldóemberre. A maffia által szervezett pókermérkőzés bevételét ellopják, Cogannak kell kiderítenie, hogy kik voltak azok a bátor emberek, akik erre vetemedtek.

A Jesse James...után Casey Afflecket is sikerült megnyerni, de Ray Liotta is felbukkan, aki otthonosan mozog a gengszterfilmek világában, Sam Rockwell, Sam Shepard és Richard Jenkins szintén látható lesz a thrillerben. Amerikában október 19-én mutatják be. És nálunk? Jó kérdés.

Címkék: trailer thrillerelőzetes cogans trade

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr14691790

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2012.08.02. 10:03:52

engem megvettek, és jól láttam, hogy Slaine is benne van?!
süti beállítások módosítása