Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Stb..

2012.08.02. 11:24 koimbra 17 komment

Pletyka: Csodanő cameozik a Superman filmben.

Káin és Abél is felbukkan Darren Aronofsky Noé filmjében, őket Jóhannes Haukur Jóhannesson és Arnar Dan játsszák.

Mivel a Machete 2-ben nem volt elég jó csaj Vanessa Hudgens is csatlakozott a szereplőgárdához. Egy Cereza nevű lányt játszik.

Keira Knightley, Felicity Jones és Evangeline Lilly közül dől el, hogy ki lesz a következő Jack Ryan film női főhőse.

Úgy tűnik, hogy Christopher Eccleston formálhatja meg Malekith-et a Thor 2-ben, ő lesz a Sötét elfek vezére.

Taylor Kitsch és Brendan Gleeson leszerződött a The Grand Seduction remake-re. Egy kisvárosban zajlik a cselekmény, a lakók nagyon szeretnék, ha végre lenne egy orvos a településen. Gleeson játssza az egyik helyi polgárt, Kitsch pedig a doki lesz.

John Leguizamo játszani fog a Kick Ass folytatásában, Red Mist testőrét alakíthatja.

Ron Howard és David Nevins közösen tervezgeti a Conquest sorozatot, ami a spanyol Hernan Cortes hódító és az azték birodalom uralkodója, Moctezuma II közötti harcokra fókuszálna.

Jim Carrey lelépett a Pierre Pierre projekttől, helyére Russell Brand lépdelt be.

Bill Murray lesz a St. Vincent de Van Nuys projekt főszereplője. Egy 12 éves srácnak bébiszitterre van szüksége és úgy alakul, hogy az öreg szomszéddal barátkozik össze, akinek az élete a pia, a kártya és a kurvák.

Demian Bichir belépett Sandra Bullock és Melissa McCharthy mellé, az akció-vígjátékot Paul Feig dirigálja, Bichir egy FBI ügynök lesz.

Jeff Nichols, a Like Crazy rendezője a Popular Science újságcikke alapján készülő The Boy Who Played With Fusion filmnek. A megtörtént eset egy 14 éves zseniről szól.

Brendan Fraser akciózik a Split Decisionben, egy apát kelt életre, akinek a fia szemtanúja lesz egy gyilkosságnak és a tettesek őt is ki akarják csinálni. Fraser karaktere pedig szembeszáll velük.

Diane Lane bekerült az Every Secret Thing stábjába, a filmet Amy Berg rendezi. Két 11 éves lányt elítélnek egy csecsemő megöléséért. 18 évesen szabadulnak, de újra gyanúba keverednek, mikor egy újabb gyerek eltűnik. Lane játssza egyikük anyját, aki tudja, hogy lánya megrögzött hazudozó.

Vince Vaughn hozza el az The Brady Bunch sitcom újabb verzióját. Egy eredetiben egy elvált fickó három gyerekét neveli, majd feleségül vesz egy újabb nőt, akinek van három lánya.

Paz Vega bújhat Maria Callas operaénekesnő bőrébe a Grace of Monacoban.

Matthew Tolmach lesz a Jumanji remake producere.

The Campaign jelenet

Roller Town poszter

Why Stop Now poszter

The Bourne Legacy nemzetközi poszter

Hit & Run tv spot

Még egy előzetes a House at the end of the streetnek

Az emlékmás featurette

Lawless poszter

Címkék: satöbbi

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr464691932

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2012.08.02. 13:30:08

ha valaha akarnak JLA filmet akkor el is kell, hogy kezdjék a cameokat...

kerdezo83 2012.08.02. 13:44:00

Hát a JLA-val biztos hogy addig várnak, míg ki nem derül, hogy muzsikál a következő Superman.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2012.08.02. 14:33:16

@kerdezo83: jaja, de azért elkezdhetnek utalgatni rá lassan.

kerdezo83 2012.08.02. 16:54:41

@doggfather: Hát ha igaz a hír, (ami kétszer se biztos!!) hogy Wonder Woman cameozni fog, akkor ez már az első lépés lehet. Mondjuk szerintem hibát követ el a DC (Warner) azzal, hogy követni próbálják a Marvel szuperhős-filmes menetét.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2012.08.02. 19:10:25

@kerdezo83: inkább nyissanak egy csapatfilmmel rögtön?!

kerdezo83 2012.08.02. 19:43:22

@doggfather: Először is... a Marvel már "felvezette" a legfőbb karaktereit különböző filmekben a Bosszúállókhoz. (Vasember, Thor, Amerika kapitány, Hulk) Ezek a filmek hol sikeresebbek, hol kevésbé voltak, de mindnek már megvan a maga "kitaposott" útja. Ez pedig nem egy év alatt történt meg. Továbbá, mostanra lehet ezekre a karakterekre építkezni vagy behozni újakat. (Ant-Man, Guardians of Galaxy, Dr. Strange... stb)
Ha a DC (nevezzük DC-nek, de tudjuk, hogy a Warner áll a háttérben) most kezd el "építkezni" akkor több problémával is szembekerülhet.
1., A Batman-Nolan trilógiának vége. Persze, soha ne mondd, hogy soha, de egyelőre úgy nézz ki Nolan és Bale se akar visszajönni. Továbbá ez a Nolan fajta Batman interpretáció egyébként is nehezen illene bele a JLA világába.
2., A Superman kétes, az előző Singer-féle se sikerült olyan kiemelkedően, az újat majd meglátjuk.
3., A Zöld Lámpás... hát izé... hát izé... úgy fogalmaznék nem lett TÚL NAGY SIKER, és akkor a képregényrajongó beszélt belőlem.
4., Kik azok a szóba jöhető DC karakterek akik ismertebbek: Wonder Woman, Flash, Aquaman, Hawkman, esetleg Red Tornado vagy Captain Marvel. Közölük egyedül TALÁN Flash vagy Red Tornado tudna egyedül elvinni egy filmet.
5., Az emberek (környezetemben) már húzzák a szájukat egy újabb "szuperhős megszületése" filmtől. (Hős egy szürke/béna/láma/árva egyén aki valami baleset/kísérlet/árulás miatt "átalakul" és ki áll a JÓÉRT. Az elmaradhatatlan "jó nő karakter-szerelem" se hiányozhat.
Szerintem ha DC sikeres akarna lenni egy teljesen új utat kéne választaniuk a JLA felvezetésére. Team-Upokat!!! Batman plusz egy karakter, Superman plusz egy karakter. Ezzel időt spórolhatnának és esetleg a második karakter originját is bele tudnák úgy sűríteni, hogy ne lássunk egy újabb ORIGIN moviet. Így egy film alatt egy ismertebb kari mellett egy kevésbé ismertet be tudnának mutatni. Plusz az anyagi kockázat is kisebb. (Ami ugye jócskán visszavetheti az eljövendő JLA sorsát!!) Gyakorlatilag 3 film alatt 6 hőst szerepelne, plusz több ellenséget is behozhatnának. (Színesítve az esetleges JLA film ellenfeleit = Injustice League)

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2012.08.02. 20:07:53

@kerdezo83: tehát olyat képzelsz, mint a marvel team up?!

nem is rossz gondolat, sőt van benne ráció.

Én mondjuk az Angyalok folytatásaként is el tudnék ilyeneket képzelni.

csak_csendben2 2012.08.02. 20:10:30

@kerdezo83:
"3., A Zöld Lámpás... hát izé... hát izé... úgy fogalmaznék nem lett TÚL NAGY SIKER, és akkor a képregényrajongó beszélt belőlem."

Valahogy azt éreztem már a film első előzetese előtt (sőt, mikor kiderült hogy Ryan Reynolds főszereplésével készül egy ilyen film), hogy mindenki a "ezt utálni kell, bármi áron" hangulatban leledzett, majd ez egyre erősebb lett, és szvsz sokan már el is hitték, hogy tényleg utálják a filmet (ezt most nem rád mondom, mert megadom a lehetőségét, hogy tényleg érzelem mentes alapon utálod).

Mert pl én is rengeteg képregényt elfogyasztottam (mustárral és majonézzel, úgy finom), a Green Lantern-es animációkat megnéztem, és pl a First Flight kifejezetten tetszett, és mind e mellett még a filmmel is úgy, ahogy meg voltam elégedve. Nem tudtam gyűlölni. Sőt, én azt mondtam, hogy első résznek nem rossz, persze lehetne jobb is, ami egy második részre akár ki is nőhetné magát oda, amit érdemel. (Mondjuk, mint a Dark Knight 1->2 közötti különbség.)
Egy ügye forgatókönyvíró és rendező csapat ezzel a szereplő gárdával simán tudna egy nagyon jó második részt rittyenteni a Yellow Lantern vonalon.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2012.08.02. 20:28:56

@csak_csendben2: nem hiszem, hog yutálni kell bármi áron lenne vele kapcsolatban, csak ma a begins, meg a vasember után egy "sima" szuperhősfilm már nem tud akkorát szakítani,mint a Pókember, vagy az x-men.

kerdezo83 2012.08.02. 21:00:51

@csak_csendben2: nem, nem utáltam. Sőt a DC vonalon, képregényben jobban kedvelem mint Batmant, főleg a Geoff Johns érát. Bár előtte is, az Emerald Dawntól számomra nagyon tetszett. A film a következetlensége miatt nem tetszett. (A First Flight pedig filmben ezerszer jobb lett volna!!!) Igazából az volt a bajom, hogy ellőtték az utóbbi évek LEGNAGYOBB ellenfelét,(hiszen mint kiderült Parallax megszállta Jordant és későbbiekben benne "hesszelt" amíg Spectre volt - erről a Rebirthben olvashatsz) és így elég súlytalanná vált tőle a film és az esetleges folytatások. De még egyszer a karaktert imádom és a filmet is megnéztem és nem zsigerből utáltam.

kerdezo83 2012.08.02. 21:02:07

@doggfather: igen, valami olyan Marvel Team-Upszerűségre gondolok. Hiszen úgy, már egy "bejáratott" karakter elvinné a hátán az másik újat.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2012.08.03. 09:06:37

@kerdezo83: de a dcnél még nincs ilyen bejáratott, te is írtad, Batman-nek vége (mármint nolanos formájában), Zöld Lámpás bukta, Supi még meg se jelent.

Így viszont ne mrossz ötlet, hogy Supinál cameozzon WW.

kerdezo83 2012.08.03. 10:46:28

@doggfather: Ok, ez igaz, de... a nagyközönség már legalább ismeri a vászonról Supit és Batmant. (Meg valamilyen módon a Lámpást.) A többi karinak még ennyi se jutott. Egyébként a WW cameo, abszolút nem rossz ötlet. Csak a későbbi filmekkel kapcsolatban vetettem fel ezt az ötletet.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2012.08.03. 11:00:26

@kerdezo83: jaja, hát igen, de az x-men megmutatta, hogy nem kell ismerni mindenkit, hogy csapatfilmmel nyissanak.

mármint a nagyközönségnek.

kerdezo83 2012.08.03. 11:15:36

@doggfather: igen, de az X-Men esetében van egy nagy különbség... mégpedig, hogy ott gyakorlatilag a "képességek forrása" ugyanaz,(mindenkinek van egy X-génje) csak máshogy manifesztálódnak. (Ugye minden mutáns más és más szuper-erővel bír!) Továbbá az, hogy az emberiség "fél tőlük" és üldözik őket, forrasztja egybe a mutánsokat. (Ez miatt is érez velük együtt a néző vagy az olvasó. A "jók" akik az életük árán is védik az emberiséget, "mi" mégis utáljuk és üldözzük őket.)
Míg a JLA esetében különböző karakterek, különböző erővel és különböző háttértörténettel "álltak össze". (Milliárdos detektív, idegen bolygó szülöttje, android, amazonkirálynő... stb. Csakúgy mint az Avengers esetében.) Ezért is nehezebb egy filmben minden karaktert bemutatni, ezért is kell "felvezetni" őket.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2012.08.03. 11:32:51

@kerdezo83: akkor csak kell előtte majd mindenkinek egy saját film, vagy max 2 szereplőként egy film, mint az Angyalok esetében.

kerdezo83 2012.08.03. 13:24:23

@doggfather: jaja... de persze ez csak saját vélemény.
süti beállítások módosítása