Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Flying Swords of Dragon Gate előzetes

2012.08.03. 09:55 koimbra Szólj hozzá!

flyingswords.jpg3D-ben érkezik Tsui Hark filmje, amelyben Jet Li harcművészkedik. Mindketten kipróbálták magukat Hollywoodban, előbbi inkább Jean-Claude Van Damme karrierjén próbált lendíteni, Li-nek azért akadt egy-két jobb műve. De a lényeg, hogy ezúttal nem az Álomgyárban tevékenykedtek.

A produkcióról azt suttogták, hogy az 1967-ben bemutatott Dragon Inn remake-je lesz, azonban Hark ezt cáfolta. Lesz némi hasonlóság a két film között, de nem számottevő. Három évvel a Sárkánykapu Fogadó porig égett, Jade-nek, a fogadósnak nyoma veszett. A romok között fosztogatók húzzák meg magukat, esténként kincsvadászok lepik el a helyet. Állítólag a közelben hatalmas kincs van elrejtve, még szép, hogy sokaknak fáj a foga rá.

Címkék: trailer

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr984693542

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása