Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Daniel Day-Lewis Lincolnként

2012.08.08. 10:30 BeniMan 1 komment

Megérkezett az első hivatalos kép Steven Spielberg készülő Lincoln filmjéből. A címszereplő Daniel Day-Lewist vehetjük szemügyre a 16. elnök szerepében. Elképesztően jól néz ki, kísértetiesen hasonlít a John Wilkes Booth által a Ford színházban meggyilkolt elnökre. A Lincoln forgatókönyvét Doris Kearns Goodwin regénye alapján Tony Kushner írta, aki a rendezővel már a München alkalmával is együtt dolgozott. A címszerepet Daniel Day-Lewis alakítja, mellette pedig többek között Sally Fieldet, Joseph Gordon-Levittet, Tommy Lee Jones-t, James Spadert,  John Hawkes-t, Michael Stuhlbargot, David Strathairnt, Jackie Earle Haley-t és Jared Harris-t is láthatjuk majd. Elnézve Spielberg és Daniel Day-Lewis eddigi munkásságát, illetve a film témáját, valószínű tarolni fog a film a jövő évi Oscar gálán. Amerikában november 9-én mutatják be. 

lincoln-daniel-day-lewis_810.jpg

Címkék: lincoln miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr654700883

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nikodémus 2012.08.08. 20:54:01

A húsz évvel ezelőtti Spielberg gyönyörű filmet csinált volna ebből, a mostaninál sajnos attól kell félni ,hogy ne szúrja el teljesen... merthogy a stáb sokat ígérő.
süti beállítások módosítása