Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

A kaptár – Megtorlás Intercom ajánló

2012.08.13. 14:00 FayeFaye 7 komment

Szeptember 13-án kerül a magyarországi mozikba A kaptár – Megtorlás (18), 3D-ben és IMAX 3D-ben is látható lesz. Az elpusztíthatatlan Alice szerepében továbbra is Milla Jovovich, de Michelle Rodriguez is visszatér az ötödik felvonásra.

DF-03325.JPG

"A zombik a világ urai. Az emberek elszigetelt, kis csapatokban, átmeneti nyugalmat kínáló erődvárosokban próbálják túlélni a túlélhetetlent. Alice (Milla Jovovich) egykor maga is kísérleti alanya volt annak a cégnek, amelynek laboratóriumából kiszabadult a világ elpusztításáért felelős T-vírus. Most a cég legtitkosabb műveleti bázisán tér magához: miközben a hatalmas bunkerlaboratóriumból próbál kijutni, a saját múltja néhány titkát is leleplezi – és újult erővel keresi azokat, akik felelősek a fertőzés elterjedéséért. Tokióból New Yorkba, Washingtonba és Moszkvába vezet az üldözés, és az út végén olyan meglepetés várja, ami megváltoztat mindent, amit eddig igaznak hitt. Néhány új baráttal és rég szövetségessel az oldalán Alice mégis tovább harcol a túlélésért, hiszen már egyértelmű: a világ megmenekülése és az ő élete szorosan összekapcsolódik. És a visszaszámlálás megkezdődött…"

DF-08878.JPG

DF-06036_r.JPG

A történet eddig:

Címkék: képben resident evil

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr314709962

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

protézisesh 2012.08.14. 07:37:46

Ez a Milla még mindig jó csaj. Amúgy meg ha az emberek eltűntek, akkor miből keletkeznek újabb zombik? Dugnak egymással aztán születik sok új kiszombi? :(

Gsnake 2012.08.14. 10:43:39

@protézisesh: nem keletkeznek, vannak (mivel nem irtották ki az összeset).

Amúgy meg nehogy már egy zombie filmben állj neki logikát keresni ;)

MEDVE1978 2012.08.14. 11:06:35

Eléggé viccesnek tartom, hogy az amcsik mostanában több jobb fantasy és egyéb sorozatot rebootoltak, holott egyáltalán nem voltak olyan rosszak az eredetik és még bőven volt bennük szufla(pl:Pókember, Nolan féle Batman, Bourne rejtély). A Resident Evil viszont nem képes megújulni: a story gyakorlatilag a harmadik rész közepe óta egy helyben topog, a negyedik rész szinte semmiről sem szólt és az ötödik sem tűnik úgy, hogy áttörő jelentőségű lesz...

Holott ugye az eredeti számítógépes játék story szerint sikerül megfékezni a fertőzést Racoon Cityben és ezt követően egy kb. zombi krimi alakul ki, új szörnyekkel spanyol és afrikai helyszínekkel.
Talán érdemes lenne ezt a sorozatot is megújítani valahogyan. (Hozzáteszem, hogy ha az ötödik rész poénja az lesz, hogy ez csak egy álom vagy szimuláció, akkor leesik a pofám).

Sanosuke 2012.08.14. 21:20:21

és Misellt hogy hozzák vissza ?
az első részben meghalt :o

Daermon85 2012.08.15. 06:25:20

@Sanosuke:
Szerintem zombi lett újra. Csak megtalálták az ellenszert, ami visszaváltoztatta és ki is sminkelte. :)
Vagy ikertestvért játszik.
süti beállítások módosítása