Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Keanu Reeves a Bill és Ted 3-ról

2012.08.14. 12:30 FayeFaye Szólj hozzá!

keanu-reeves-ted.jpgA Bill és Ted folytatásnak most már rendezője is van, Dean Parisot (Galaxy Quest) szerződött le a projekthez, bár pénzt még mindig nem kaptak rá. Egy GQ interjúban Reeves beszélt egy kicsit részletesebben Ed Solomon és Chris Matheson forgatókönyvéről, akik az első filmért is felelősek voltak. Úgy tűnik több alternatív jövőbeli Billel és Teddel is találkozhatunk:

"A történet egyik cselekménye, hogy ezt a két embert agyonnyomta a felelősség, hogy meg kell írniuk a valaha írt legjobb számot, és meg kell változtatniuk a világot. És nem csinálták meg. Szóval mindenki azt kérdezi: "Hol van a szám?" A srácok elsodórdtak az ezotéria irányába, és elvesztették a rockjukat. És elmegyünk erre az expedícióra a jövőbe, hogy megtudjuk, megírtuk-e a számotés az egyik jövőbeli 'mi' nem akarja elmondani, egy másik jövőbeli 'mi' minket okol azért, mert nem írtuk meg a számot, és ezért borzalmas az életük. Az egyik verzióban börötnben vagyunk, egy másikban egyfajta útszéli motelben, és gyűlölnek minket."

Címkék: miújság bill és ted

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr414711537

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása