Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Derült égből fasírt 2 szereposztás

2012.08.22. 10:30 FayeFaye 3 komment

cloudy11.jpgA Cloudy 2: Revenge of the Leftovers folytatásra vissza fog térni minden főbb szereplő: Bill Hader Flint Lockwood feltalálóként; Anna Faris Sam Sparks időjárás riporterként; James Caan Flint apja, Tim Lockwood szerepében; Andy Samberg “Baby” Brent szerepében; és Neil Patrick Harris a majomként. Az új hangok között szerepel Will Forte a  “világhírű szuper-feltaláló” Chester szerepében, aki a  Live Corp Company vezetője; Kristen Schaal mint Chester beszélő orángutánja, Barb; és Terry Crews mint helyi rendőr Steve (a karakter hangját eredetileg Mr. T adta, de ő nem tér vissza a folytatásra). Persze ez mind nem túl érdekes, mert nálunk úgyis szinkronizálva kerül a mozikba, ráadásul valamikor 2014-ben. Viszont az Entertainment Weekly-től kaptunk egy részletesebb szinopszist:

"A Live Corp - ami egy kicsit az Apple és a Google egybegyúrva - céget bízzák meg azzal, hogy feltakarítsa a szigetet, miután Flint szerkezete étellé változtatta a vizet és hatalmas palacsinták, pizza szeletek, és természetesen húsgolyók bombázták a várost az első filmben. A folytatásban a szerkezet még mindig működik valahol, de élő uborkákat köpköd ki, és egy sétáló, értelmetlenül hablatyoló Barry nevű epret, és olyan lényeket, mint a hatalmas sültkrumpli lábú sonkás-sajt-pók, ami az elhagyott város fölött uralkodik." Az eredeti filmet Mark Kermode kritikus úgy jellemezte, hogy "Eraserhead gyerekeknek" - jó értelemben - és úgy tűnik a második rész sem lesz kevésbé szürreális, miközben reméljük ugyanolyan vicces marad.
 

Címkék: miújság sequel cloudy 2

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr124725467

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Atkakukac1989 2012.08.22. 17:19:42

Remek hír! Az elsőt nagyon szerettem. Alapból tetszett, hogy gyökeresen más a sztorija, mint az animációk 90 százalékának.

Módfelett Kényelmetlen 2012.08.22. 19:14:46

Hát ebből már az első is rettenetesen pocsék volt, azt is csodálom, hogy egyáltalán folytatásra vetemednek.

tjunior 2012.08.22. 21:56:22

Hát ebből már az első is baromi jó volt, azt is csodálom, hogy egyáltalán eddig vártak a folytatással.
süti beállítások módosítása