Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

InterCom hírlevél: Django elszabadul szinkronos előzetes

2012.08.31. 09:45 FayeFaye 2 komment

JamieFoxx-DjangoUnchained.jpg

Quentin Tarantino a világ egyik legmenőbb filmese? Lehet, de egyik színésze, Jamie Foxx, aki a már utómunkálatainál tartó véres western, a Django elszabadul (16E) (Django Unchained, hazai bemutató: 2013 januárja) főszereplője, másképp látja.

– Tarantino hip hop művész, és nem más – jelentette ki az About.com-on az Oscar-díjas Foxx. – Ő a hip hop, és az a hip hop, amit ő csinál. Minden húzásával meglep, mindig ugrásra kész, és mindig a járatlan utat választja. Nála a dialógus zene. Hirtelen rájött valami, és ott a forgatáson átírta a Django elszabadul végét. Más filmnél az író egy évre elvonul a világtól, visszajön egy forgatókönyvvel, és ahhoz ragaszkodik. Quentin meg valamiért elégedetlen volt, fel-alá járkált egy kicsit, agyalt, aztán azt mondta: „várjatok egy percet”, berohant a lakókocsijába, és egy totálisan új fináléval jött vissza. Rögtönöz, de úgy, ahogy csak egy zseniális zenész tud.

IC Press

Címkék: trailer django miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr254743365

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Armida · http://armida.freeblog.hu/ 2012.08.31. 11:15:50

Teljesen egyetértek J. Foxxal. Tarantino az utánozhatatlan párbeszédek és az elcseszett gondolatmenetei miatt zseniális. Ha valaki csak 5 percnyi dialógust hallgat akármelyik történetéből, azonnal tudja, hogy ez biza Quentin agyából pattant ki. Ilyen téren, egy géniusz.

Unio 2012.08.31. 12:55:00

A vége mekkora :D

Ha valakinek nem esne le: A végén Jamie Foxx Franco Neroval beszélget,aki a régi 1966-os Djangoban volt Django :). Rendes Quentintől,hogy belerakta cameózni Nerot az égszínkék szemével :D. Most a fejemben jár a régi film betétdala:

Djangooo, have you always been alone?
Djangooo, have you never loved again?
www.youtube.com/watch?v=Bz7VrgkgMMA
www.youtube.com/watch?v=A3WVNT4Djb8

Szerintem tuti,hogy el fog hangzani ebbe a filmbe is (remélem).:)
Remélem,hogy Quentin meg tudja részben idézni a régi Spaghetti Western hangulatot (áhh a régi szép idők :)). Nálam várós a film,pedig nem vagyok nagyon nagy rajongója Tarantinonak.
süti beállítások módosítása