Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Heti néznivaló - Alice akcióban, LaBeouf szeszcsempésznek áll

2012.09.13. 13:00 BeniMan 3 komment

A kaptár – Megtorlás:

A zombik a világ urai. Az emberek elszigetelt, kis csapatokban, átmeneti nyugalmat kínáló erődvárosokban próbálják túlélni a túlélhetetlent. Alice (Milla Jovovich) egykor maga is kísérleti alanya volt annak a cégnek, amelynek laboratóriumából kiszabadult a világ elpusztításáért felelős T-vírus. Most a cég legtitkosabb műveleti bázisán tér magához: miközben a hatalmas bunkerlaboratóriumból próbál kijutni, a saját múltja néhány titkát is leleplezi – és újult erővel keresi azokat, akik felelősek a fertőzés elterjedéséért. Tokióból New Yorkba, Washingtonba és Moszkvába vezet az üldözés, és az út végén olyan meglepetés várja, ami megváltoztat mindent, amit eddig igaznak hitt. Néhány új baráttal és rég szövetségessel az oldalán Alice mégis tovább harcol a túlélésért, hiszen már egyértelmű: a világ megmenekülése és az ő élete szorosan összekapcsolódik. És a visszaszámlálás megkezdődött.

Fékezhetetlen

Shia LaBeouf, Tom Hardy és Jason Clarke játsszák a Bondurant fivéreket, akik a szesztilalom alatt szednék meg magukat. De az élet nem csak pia és dohány, hamarosan felbukkannak a színen az ügynökök és Guy Pearce-szel nem lehet lacafacázni. Végül már nem is vadászathoz hasonlított a hatóságok és a törvényenkívüliek "ügye", hanem háborúhoz.

Édesnégyes

Adott Jack (Mark Duplass), aki nemrég veszítette el bátyját, Iris (Emily Blunt), a néhai testvér exbarátnője, mellesleg Jack legjobb barátja és ki nem mondott szerelmének tárgya, valamint Hannah (Rosemarie DeWit), Iris nővére, aki véletlenül fut össze a férfival a lányok családjának hétvégi házában. Így alakul ki némi tequilának és váratlan időzítésnek köszönhetően a klasszikus szerelmi háromszög – bár a magyar cím négyest ígér. A 12 nap alatt leforgatott film elsősorban improvizált jelenetekre és párbeszédekre épül.


 

Címkék: néznivaló

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr904774179

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

game ower 2012.09.13. 19:07:23

Ez ultra gagyi!Nem is éretem minek eröltetik!

Lefetyke 2012.09.13. 20:07:27

Ma láttam a Kaptár fent is olvasható leírását, és hangosan felröhögtem. Az előző nem is tudom hány rész nem pontosan tök ugyanerről szólt? Mit akarnak még ezzel a gagyival?

tjunior 2012.09.14. 07:06:58

miért a Rekkenő 6 trailere jutott egyből eszembe? :). Szomorú lettem volna ha a végén nem vágnak a pofámba egy baltát/kést/dárdát vagy itt éppen egy jégcsákányt.
süti beállítások módosítása