Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Jön a Szamuráj Jack film?

2012.09.13. 09:30 BeniMan Szólj hozzá!

samurai_jack.jpg

A TV mesék koronázatlan királya Genndy Tartakovsky még ebben a hónapban debütál a mozi képernyőin, mint a Hotel Transylvania rendezője. A mese gyártása során kiderült, hogy a Sonyt érdekelné Tartakovsky egyik legismertebb meséjének a Szamuráj Jacknek a mozis változata. Ha a Hotel Transylvania jól szerepel a kasszáknál, akkor Tartakovsky neki állhat  Jack mozis debütálásának.

A Szamuráj Jack  2001-től 2004-ig futott a Cartoon Networkön. A történet szerint Sok sok évvel ezelőtt, egy távoli földön Aku, a sötétség ura, hatalmas erőre tett szert, de egy szamuráj harcos a mágikus kardjával megpróbált ellenszegülni. Mielőtt azonban az utolsó kardvágással legyőzhette volna, Aku, a sötétség ura a megnyitotta az idő átjáróját, és több ezer évvel előre küldte a szamuráj harcost az időben. Ő Szamuráj Jack, aki a – számára különös kalandokat rejtő – jövőben azon fáradozik, hogy visszajusson saját korába, és ott elpusztíthassa Akut. Ez azonban nagyon nehéz harc, hiszen a jövőben Aku a világ gonosz ura, aki mindent megtesz azért, hogy megállítsa és megölje Jacket.

Címkék: miújság szamuráj jack

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr664774018

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása