Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Stb...

2012.09.13. 12:15 FayeFaye 4 komment

filmdroid_stb_final.png

A Weinstein Company eltolja a Killing Them Softly Brad Pitt film bemutatóját október 19-ről november 30-ra. Harvey Weinstein elmondta: "Ebben az iparban nagyon ritka, hogy egy hétvégén egy film lehet az egyetlen nagy bemutató. A november 30. lehetővé teszi, hogy a Killing Them Softly riválisok nélkül jusson el egy széles közönséghez. Továbbá a kritikus fogadtatás is pozitív volt, és a november 30. jobb pozíciót jelent az Oscar naptárban."

Nem lesz hosszabb rendezői változat a The Dark Knight Rises DVD és Blu ray kiadásán. Christopher Nolan nem szokott hosszabb változatot kiadni, és ez ezúttal sem lesz másképp, a pletykák ellenére. Nagyon tudok tisztelni egy rendezőt aki kiáll a színházi alkotása mellett és vállalja a következményeket, anélkül, hogy az örökkévalóságig babrálna vele.

Joss Wheedon, amellett, hogy ledirigált az év egyik legsikeresebb szuperhős filmjét, összedobott egy kis szenvedély projektet is régi haverokkal, mint Nathan Fillion, Amy Acker és Alexis Denisof. Eredetileg a Sok hűhó semmiértet csak az interneten mutatták volna be, de a Torontói Filmfesztiválon a Lionsgate megvette a terjesztési jogokat, így mozikba is el fog jutni az alkotás.

 Roland Emmerich bejelentette, hogy a Függetlenség napja két folytatásának a címe ID Forever – Part 1 and ID Forever – Part 2. 


Így fog kinézni Jane Fonda és Alan Rickman mint Nancy és Ronald Reagen a The Butler c. filmben. A film egy inasról szól, aki nyolc elnököt is szolgált a Fehérházban, szóval elég hosszú lesz a stáblista.

ZZ17467AB6-550x550.jpg

Címkék: satöbbi

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr354773732

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Shyllard 2012.09.13. 12:41:39

Nolan jól döntött, Del Torot meg sajnálom, hatalmas művész a csávó és még mindig nem kapja meg a kellő tiszteletet Hollywoodban. Bár még mindig jobb helyzetben van, mint Gilliam, akit a rengeteg klasszikus alkotása ellenére még mindig semmibe sem vesznek...

Atkakukac1989 2012.09.13. 18:13:11

Annyira jó az ID, hogy a folytatásokban egyáltalán nem bízom. Hiába Emmerich ül a székben. Majd meglátjuk.Ja, Alan Rickman meg egy zseni.

Goddamn90s 2012.09.13. 18:15:26

Nolannak rispekt, Wheadon filmjenek meg orulok hogy moziba kerul!
süti beállítások módosítása