Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

V/H/S retro poszter

2012.09.13. 10:00 BeniMan 2 komment

A horror rajongók körében az idei éve legjobban várt filmje, a több fesztiválon is bemutatott a V/H/S  című, október 5-én mozikba kerülő alkotás. Korábban már bemutattuk az előzetest, most pedig két retro poszter érkezett. A filmben David Bruckner, Glenn McQuaid, Radio Silence, Joe Swanberg, Ti West és Adam Wingard is rendezn egy-egy részt. A sztori szerint egy csapat bűnözőt azzal bíznak meg, hogy törjenek be egy, házba és keressenek meg egy videókazettát. A helyszínen  egy hatalmas rakás videókazetta vár rájuk, szörnyűbbnél szörnyűbb anyagokkal, melyekbe mind bele kell nézniük, hogy megtalálják azt az egyet, amit keresnek. 

Az előzetes csak 18 éven felülieknek ajánlott!!!

PHhNv6tZOrIclj_1_m.jpg

PHqTxHlNeTlrut_1_m.jpg

Címkék: horror trailer képben vhs poszter

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr474774052

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Shyllard 2012.09.13. 10:26:22

Tényleg jónak tűnik :D

fraulany 2012.09.13. 10:55:13

Az a baj, hogy engem idegesítenek az ilyen kamera kapkodós horrorok. Nekem már a Blair Witch is inkább jajj legyen már vége, mert ez k idegesítő mint jajj de izgalmas volt.
süti beállítások módosítása