Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Eheti színészünk: Jeffrey Dean Morgan

2012.09.19. 16:00 Elanor_ 12 komment

Az idén 46 éves színészt láthatjátok csütörtöktől a Démoni doboz c. filmben a mozivásznon. 

Őszinte leszek, úgy tűnik, a film sztoriját utálják a kritikusok. Ha valakinek tetszeni is fog, az valószínűleg nem az alapötlet eredetisége miatt fog elégedetten távozni a moziból, hanem azért, mert ebből a toposzból ("Te meddig mennél el, hogy megmentsd a szerettedet?") jó kis paráztatós, agyeldobós B-kat horrort lehet csinálni. 

Viszont a színészre visszatérve... miatta talán érdemes jegyet váltani. És aki még nem kedvelte meg, annak ideje megismerkednie vele. 

Körülbelül 17 éve van képernyőn, ez idő alatt túlnyomó többségben sorozatokban játszott (Grace klinika, Odaát, Nancy ül a fűben - és még rengeteg szériában vállalt epizódszerepeket). A mozifilmekkel a filmográfiáját tekintve eddig nem volt átütő sikere. Jó pár B-kat filmben játszott, amik hozzánk el sem jutottak, majd elvállalta a jófiú szerepét a P.S. I love you-ban és a Komédiás szerepét a Watchmenben. Mindkettőben zseniális volt, az előbbiben egy ideális-tökéletes pasit játszik, akit igencsak irigyelni lehet Hillary Swank játszotta karaktertől, a másikban pedig ikonikus szerep jutott neki egy feledhetetlen atmoszférájú, teljesen egyedülálló (bocsánat a nagy szavakért, egyik személyes kedvencem a film) képregény-feldolgozásban.

Valahol azt olvastam, hogy ő "szegény ember Javier Bardem"-je, ami ugyan vicces és találó a külső hasonlóság miatt, de míg a színészóriás Bardemnek (szintén személyes kedvenc, kb. 12 éve, a Mielőtt leszáll az éj óta) a DNS-ében van a színművészet, és a világ legtermészetesebb dolga, hogy zseni az ürge, addig Morgannak hosszú út vezetett a színészetig, és nincs is könnyű dolga már ennyi évesen, és ilyen átlagos külsővel kitűnni. Megjegyzem: ugye Hollywoodnak átlagos... női szemmel nagyon is attraktív. Nem utolsó sorban pedig (pont úgy, ahogy szupermodellnek is a legneutrálisabb külsejű nő a jó, mert ezerféleképpen lehet sminkelni, úgy Deannél is) úgy tűnik, mintha ezer arca lenne, csak esélyt kell neki adni, hogy megmutassa őket. Szóval az ő nagy dobbantása még várat magára, de, ha hinni lehet az imdb-nek, akkor addig sem unatkozik. Ezernyi hobbija van a legkülönbözőbb sportoktól, a festésen és íráson át a nyelvtanig, de leginkább bandázni szeret a haverokkal, célja, hogy minden nap jól érezze magát és rengeteget nevessen. 

 

Tríviák:

- 1,88 magas, Seattle-ben született, de a családjának skót gyökerei vannak.

- Először sportkarriert épített, kosárjátékos ösztöndíjjal járt egyetemre, de egy térdsérülés miatt abba kellett hagynia. Utána jött, hogy grafikusként próbált szerencsét, még céget is alapított, de egy barátja Los Angelesbe csábította.

- Sorozatszerepeiben kísértetiesen gyakran játszott halottakat és / vagy szellemeket.

- A P.S. I love you-beli szerepe kedvéért tanult meg gitározni.

- Úgy tűnik, hogy elfelejtették tájékoztatni az apaságáról: 2009-ben egy interjúból tudta meg, hogy van egy (akkor) négy éves fia Sherrie Rose színésznőtől. 

 

watchmen_prem.jpg
x
k1.jpg k6.jpg k7.jpg
x
Cruduppal.jpg
x
k3.jpg k2.jpg k5.jpg
x
dean_1.jpg
x
dean_2.jpg
x
dean_3.jpg

 

 És egy utolsó arról, hogy mennyire hasonlít Bardemre:

Bardem.jpg

Címkék: jeffrey dean morgan csajos poszt heti pasi

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr274784045

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2012.09.19. 18:24:57

csak a Komédiás óta ismerem, de azóta keresem a filmjeit.

Goddamn90s 2012.09.19. 21:11:36

en a Supernatural elso eveda ota ismerem, de azota probalom a filmjeit megnezni! Kedvencem a (talan) sokak altal lehurrogott The Losers:D

Goddamn90s 2012.09.20. 09:56:18

@doggfather: en azt tudom jol:D mar vagy 10szer biztos lattam:D

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2012.09.20. 12:29:16

@Goddamn90s: én se egyszer. hasonlít a szupercsapatra, sztem azért nem kapott nálunk sanszot a mozira, pedig megérdemelte volna.

Goddamn90s 2012.09.21. 17:58:44

@doggfather: szemely szerint a The A-Team es az Expendables koze sorolnam:D

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2012.09.21. 18:20:09

@Goddamn90s: :D az expendalbes más műfaj nálam.

inkább a-team, meg RED közé.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2012.09.22. 13:58:39

szegény, hogy mennyire nem tud filmet választani, ez a démoni doboz is egy unalmas darab lett. kár érte.

Goddamn90s 2012.09.27. 14:48:16

A Magic City sorozatot latta valaki mert most abban is szerepel!

Goddamn90s 2012.09.27. 20:16:45

@doggfather: meg sajnos nem, de hetvegen mostmar nekilatok!
süti beállítások módosítása