Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

InterCom hírlevél: Hotel Transylvania - Ahol a szörnyek lazulnak

2012.09.19. 11:00 ForgerON Szólj hozzá!

Sétálj be, helyezd magad kényelembe, és ami a fő: ne félj! Ez itt a Hotel Transylvania, ahol a szörnyek lazulnak. A főnök Drakula gróf (eredeti hangja: Adam Sandler), aki rémtársai és családjuk számára nyitotta meg ötcsillagos luxuskastélyát, hogy a szörnyek az emberektől távol, békében nyugodhassanak. Drakula hétvégi bulit szervezett, és meghívta a hozzá legközelebb álló rémtársakat: a családias ünnepre eljön Frankenstein és felesége, a múmia, a láthatatlan ember, egy falka vérfarkas és sokan mások, hogy együtt köszöntsék 118. születésnapján Drakula féltve őrzött kislányát. Az ünnepség vérbő, jó hangulatban telik… vagyis csak telne, ha nem történne valami hátborzongató: a kastélyba téved egy igazi, élő ember! Méghozzá fiatal, jó fej és nagyon meg is tetszik Drakula lányának.

HotelT_B1_hun.jpg

image001.pngDRAKULA: Azok a tulajdonságok, melyek Drakulát a sötétség hercegévé tették, egyúttal egy elegáns hotel igazgatója számára is nélkülözhetetlenek: erő, elegancia és némi hajlam arra, hogy mindig, mindenbe beleüsse az orrát… nála ez a minimum. A baj csak az, hogy ha a lányáról van szó, rögtön veszít a határozottságából: folyton azon jár az esze, hogy az ő féltett kis denevérének baja eshet. Ezért intézte úgy, hogy kastélya az örökké fáklyákkal, fokhagymakoszorúkkal hadonászó emberektől távol épüljön fel. De a lánya 118. születésnapja sok mindent megváltoztat: egy bizonyos koron túl már nehéz a gyerekeket árnyéban tartani. Miközben gyülekeznek a születésnapi mulatság különleges vendégei, a hotelbe téved egy ember, és ezzel a háziúr minden terve összekuszálódik. Mit tehet egy vámpír, ha a lánya lázad, a vendégei gyanakszanak, és ő maga úgy érzi, kicsúszik a talaj a lába alól? Sok mindent: de amiket Drakula tesz, utólag mind tévedésnek bizonyulnak.

dam330.1030.JPG

image015.pngMURRAY: Murray, a múmia kicsit zárkózott típus. Tetőtől-talpig befáslizva jár, és nem nagyon nyílik meg senki előtt. Viszont iszonyú jó a humora: réges-régen a nagy fáraót kellett szórakoztatnia, mostanában viszont évtizedeket tölt magányosan egy sírkamrában: ha néha sikerül végre kiszabadulnia, akkor éjjel-nappal bulizni és viccelni akar: ő a szörnypartik leállíthatatlan és fáradhatatlan középpontja.

trl310.1031.JPG

image019.pngQUASIMODO: A Hotel Transylvania főszakácsa természetesen francia. Nem szép és nem túl étvágygerjesztő ember: torz és kicsi, és folyton a méregtől pukkadozik. Régen harangozó volt egy párizsi katedrálisban, de néhány kellemetlen kalandot követően pályát változtatott. Mára a gasztronómia császára, aki messze földön híres féregkrémmel, vérfelfújttal és pókpempővel kényezteti a vendégsereget. A konyhában mindennek úgy kell lennie, ahogy ő parancsolja, és most emberrel akarja bővíteni az étlapot – pedig a szörnyek már évszázadokkal ezelőtt leszoktak erről a fogásról. Bárhogy fenyegetőzik, szerencsére csak hű kuktája, egy Esmeralda nevű patkány hallgat rá. Úgy döntenek, ketten fogják kiszimatolni, hol bujkál halandó a kastélyban.

Szinkronos előzetes:


Címkék: miújság hotel transylvania

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr864786961

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása