Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Anthony Mackie Falconról

2012.09.20. 10:02 FayeFaye 11 komment

falcon.jpgAnthony Mackie (Real Steel, The Adjustment Bureau) az MTV néhány kérdésére válaszolt a szuperhősről, aki az Amerika Kapitány folytatásában fog megjelenni. Mackie elmondta, hogy a karakter egy példakép lehet a gyerekeknek, mint az első igazi afro-amerikai szuperhős. Egyelőre nem tudja, hogy fog kinézni a kosztümje, mert a Marvel azt sem engedi, hogy elolvassák előre a forgatókönyvet, de azt mondták neki, hogy Robert Downey Jr. karrierjét is ők élesztették újra, úgyhogy bízzon bennük.

Egy másik interjúban ezt nyilatkozta Falconról és a felelősségről, amit a szerep jelent: "Sam Wilson egy harlemi pasi, aki Kaliforniába költözik és dorgkereskedő lesz. Lezuhan a gépe, és genetikailag módosítják, repülni ud és telepatikus képességei lesznek. Ő az első afro-amerikai szuperhős. Úgy érzem, hogy most térül meg a kemény munkám. Van egy fiam, unokahúgaim és unokaöccseim, és nagyon örülök, hogy fel tudnak öltözni Falconnak Halloweenra. Végre van valaki, akire felnézhetnek. Ez hatalmas megtiszteltetés számomra."

Címkék: miújság amerika kapitány

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr114789736

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Rolee83 2012.09.20. 12:03:01

A SHIELD fektet bele pénzt? Egy drogkereskedőbe, hogy szuperhős legyen? És miért áll Kapitány mellé?

Is 2012.09.20. 12:05:54

"Sam Wilson egy harlemi pasi, aki Kaliforniába költözik és dorgkereskedő lesz. Lezuhan a gépe, és genetikailag módosítják, repülni ud és telepatikus képességei lesznek."
Hogy micsodaaaaaa??????? :O

BuB 2012.09.20. 12:16:23

Az sztem Luke Cage lenne...

FayeFaye 2012.09.20. 12:18:05

Én sem olvastam a képregényeket, ha valaki igen, akkor meséljen, de addig is a Wikipedia szerint nem a SHIELD rakja össze, hanem Red Skull.

Two years later, his mother is shot and killed by a mugger one block from their apartment. Consumed by grief and "angry at the world" Sam turns his back on his past as a respected community volunteer. He moves to Los Angeles and creates a new persona: "Snap" Wilson, a professional criminal, gang member, and pimp.[10][11]

While "Snap" is on his way to "a big score in Rio de Janeiro", his plane crashes on Exile Island (years later, he would say "I actually loved this place quite a bit. It's where I met my two best friends," referring to Captain America and Redwing).[12] The once-peaceful island had been taken over by the Exiles, a group of would-be world conquerors who had collaborated with the Nazi supervillain the Red Skull during World War II. More recently, they had been betrayed by the Red Skull, and were forced to remain in hiding on the island, enslaving the natives. Wilson finds and befriends Redwing, a falcon which he feels a remarkably strong bond with.
Becoming the Falcon

The Red Skull uses the Cosmic Cube, a creation that allows its user to alter reality, to mentally fuse Wilson with Redwing, creating a "super-normal mental link" that would, with time and concentration, give Wilson broad powers over all birds.[13][14] Next, the Skull uses the Cube to rewrite the past and remove the years Wilson had spent angrily living as "Snap". In this new history, Wilson was an upright and cheerful social worker who is eventually lured to the Exiles' island and organizes the natives to fight for their freedom. Steve Rogers (Captain America) befriends him there and convinces Wilson to adopt a persona to inspire the natives in their rebellion. The two create the costumed persona the Falcon, and train together extensively before attacking and defeating the Exiles and the Red Skull.[8] The Falcon becomes Captain America's regular partner in crime-fighting,[15] and briefly even takes on the Captain America costume and identity when Rogers is believed to have been killed.[16]

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2012.09.20. 12:24:51

hát az alapján amit elmond igencsak összekeverték Luke Cage és Sólyom történetét.

FayeFaye 2012.09.20. 13:21:37

@doggfather: vagy csak nagyon hasonlo az eredeti hattertortenetuk.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2012.09.20. 13:30:30

@FayeFaye: annyiban, hogy harlemiek mindketten. és kábé vége is a hasonlóságnak.

Sólyom: boldog gyerekkor, 2ik világháború, majd szociális munkás.

Luke: gyerekkorában is bandatag, majd sittről ki sittre be.

Aztán van ismét hasonlóság, hogy mindketten "véletlenül" kapják a szuper-erejüket, de utána ismét eltérő sorsok.

Sólyom elismert hős Amerika Kapitány társa évekig.

Luke nem találja a helyét több csapatban is próbálkozik.

FayeFaye 2012.09.20. 14:09:55

@doggfather: Azt írtad, hogy összekeverték a két karaktert. De nem értem miért, mert amiket említett - bandatag, Harlem - mindkettőre igaz. ??

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2012.09.20. 14:14:25

@FayeFaye: falcon nem volt bandatag, boldog gyerekkora volt, írtam is. ;)

FayeFaye 2012.09.20. 14:23:41

@doggfather: A wikipedia bejegyzés szerint, amit fentebb idéztem igen, miután megölték az anyját LA-be költözött és "Snap" Wilsonként strici meg drogkereskedő lett. Aztán amikor a Red Skull Falcont csinált belőle a múltját is megváltoztatta és kitörölte belőle a Snap WIlson éveket.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2012.09.20. 14:31:38

@FayeFaye: nah így lesz érdekes a kérdés, amnézia/kitörlés/múltmegváltoztatás mindegy hogy hívjuk utána (és azóta) NEM strigó, vagy drogárús. ;)

Mindegy is, mert ha az ultimate verzióját nézzük abban meg tudós, meg SHIELD ügynök/tag és még simán lehet, hogy ezt a vonalat is belekeverik.

(mert a filmekben előszeretettel keverik a 616-ot az ultimate-tel.)
süti beállítások módosítása