Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Beautiful Creatures előzetes és poszter

2012.09.21. 12:05 FayeFaye 1 komment

A Beautiful Creatures Kami Garcia és Margaret Stohl nagysikerű ötrészes könyvsorozatának első kötetén alapul - Magyarországon Lenyűgöző teremtmények címen jelent meg -, és azt a vámpíralakú űrt hivatott betölteni a tini-természetfeletti-románc piacon, amit az idén befejeződő Twilight hagy majd maga után. Richard LaGravenese írta és rendezte, aki rutinos a romantikában, olyan alkotások fűződnek a nevéhez, mint a Madison megye hídjai forgatókönyve és a P.S. I Love You. Az egyetlen rejtély, hogy mit keres a produkcióban az egyébként brilliáns Emma Thompson azzal a hétmérföldes déli akcentussal.

"Gatlin megyében ritkán érték meglepetések az embert. Legalábbis azt hittem. Kiderült, nagyobbat nem is tévedhettem volna.
Volt egy átok.
Volt egy lány.
És a végén
Ott volt egy sírgödör.
Lena Duchannes-hoz fogható lányt még nem láttak Gatlin városában. A középiskola új diákja mindent megtesz azért, hogy különleges képességeit és a családját sújtó évszázados átkot eltitkolja a városka vaskalapos polgárai és diáktársai előtt. Azonban az elfeledett Dél vadon burjánzó kertjeiben, borongós mocsaraiban és romos temetőiben nincs az a titok, ami örökre titok maradhatna. Ethan Wate számolja a napokat az érettségiig. Azon a napon nem csak a középiskolának, de Gatlinnek is búcsút akar mondani. Hónapok óta egy gyönyörű lány kísért az álmaiban. Amikor Lena beköltözik a város legrégebbi, egyben leghírhedtebb ültetvényére, Ethan megmagyarázhatatlan vonzódást érez iránta. Elszántan kutatni kezdi a kettejük közötti titokzatos kapcsolat eredetét.
Egy városban, ahol ritkán érik meglepetések az embert, egy titok mindent megváltoztathat."

beautiful creatures.jpg

Címkék: trailer poszter miújság könyvből film beautiful creatures

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr184790870

Doro_ 2012.09.21. 12:56:41

Imádom Emma brit akcentusát :) Zene füleimnek, főleg a Stranger Than Fiction-ben szerettem, ahogyan szépen narrált/mesélt.(Felforgatókönyv vagy milyen szörnyű címet adtak a filmnek itthon...)
süti beállítások módosítása