Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Park Chan-wook első angol nyelvű filmje

2012.09.21. 15:37 FayeFaye 4 komment

Park Chan-wook koreai rendező nyugaton is kultstátuszt ért el a Vengeance-trilógiájával, nem csoda, ha Amerika is szeretné, hogy ragadjon rá egy kicsi ebből az aranyból. A régóta bukdácsoló Oldboy remake aligha fogja ezt elérni, sokkal jobb ötlet elhozni a rendezőt cakkumpakk ledirigálni egy angol nyelvű filmet. A Stoker thriller egy nem igazán egészséges családról szól: Nicole Kidman az idegbeteg anyuka, Mia Wasikowska a tini lánya, Matthew Goode pedig a titokzatos Charlie nagybácsi, aki az apa halála után beköltözik a házba és zavaros viszonyba bonyolódik mindkét nővel. Az igazán érdekes, hogy a forgatókönyvet Wentworth Miller írta, akit jobban ismerhetünk a Szökés Michael Scofieldjaként. 2013. március 1-én fog az amerikai mozikba kerülni.

stoker920102121.png

Címkék: teaser miújság stoker

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr154793086

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

efes · http://efesasanisimasa.wordpress.com/ 2012.09.21. 18:22:09

A kérdés szerintem az, hogyan küzd meg Park (és a producerei) az amerikai korhatárokkal (és a producereivel). Viszont, ha a film nem lesz R+, akkor szinte biztosan bukás lesz a vége - viszont kiderül, mit ér Park, ha nem durvulhat. (Borítékolom, hogy jóval kevesebbet, mint amire most tartják...)

Elanor_ 2012.09.22. 11:25:38

Ez iszonyt érdekes lesz, nagyon jó színészválasztás mindhárom kulcsfigura. Szerintem merőben más lesz, mint amit odaát megszokhattak, imádni és utálni fogják, jó pár díjat bezsebel és eléri az alter-kultstátuszt. :)

@efes: Csak "szabadkezet" adnak neki, hiszen tudják nagyon jól, h kit szerződtettek. Csak nem akarnák megszelídíteni. o.O

NZ79 2012.09.23. 09:44:02

Ha jól emlékszem, korábban Ridley Scott neve is felmerült a projekt körül, és arról is lehetett olvasni, hogy egy merőben új szemszögből megközelített vámpírtörténet lesz....

FayeFaye 2012.09.23. 15:26:32

@NZ79: Igen, Ridely most executive producer. A vámpír dolog viszont csak pletyka, valószínűleg a "Stoker - Drakula" asszociáció miatt kezdődött, de Miller azt mondta semmi köze a vámpírokhoz.
süti beállítások módosítása