Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

A Gambit első előzetese

2012.09.28. 14:00 ForgerON 2 komment

gambit-internationalposter-rickman-tsr.jpgA Coen testvérek soron következő filmjéhez, a Gambit remakejéhez érkezett meg az első előzetes, ami remek komédiának ígérkezik. Firt-Rickman-Diaz-Tucci kvartettjétől joggal várható el, hogy színészi játékukkal pazar párbeszédek és jelenetek sokaságát alkossák ebben a con filmben.
A történet egyszerú: Harry kitalál egy ötletet, hogy miként verje át a gazdag műgyűjtő Lionelt egy hamis Monet festmény eladásával, amihez a rodeós lány, PJ segítségére van szüksége. Belevágnak a nagyszabású tervbe, ám Lionel kemény diónak bizonyul.

Címkék: trailer remake miújság gambit

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr294807417

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

asz0089 2012.09.28. 14:35:20

Ez nem Coenék filmje, de a forgatókönyvet ők írták.

ForgerON · http://filmdroid.blog.hu 2012.09.28. 14:37:43

@asz0089: Valóban ők írták a forgatókönyvet, viszont legalább annyira az övé is a film, mint a rendező, Michael Hoffmané. :)
süti beállítások módosítása