Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Jelentkezz a Monsters University-re

2012.10.09. 11:02 FayeFaye Szólj hozzá!

2013 júniusában érkezik a Monsters University, a Monsters Inc. prequel a mozikba, és a marketing részeként létrehoztak egy teljesen valósághű és részletes weboldalt a képzeletbeli egyetemnek. A http://monstersuniversity.com/edu/ oldalon órákig lehet klikkelgetni az olyan opciók között mint kurzsok, volt diákok, a focicsapat, hogyan kaphatsz diákigazolványt, stb., mindezt teljes komolysággal kezelik, pl.: "Ösztől kezdve minden diáknak aki dikigazolványért jelentkezik ki kell töltenie egy kérvényt a Campus Biztonsági Szolgálatnál. Ezt korábban a Campus Life iroda kezelte. A változás a diákok nagyobb biztonságáért történt egy erőfeszítés részeként, hogy megszűntessük a személyes adatokkal való visszaélést." Az oldal tele van képekkel, amik valószínűleg nem a filmből vannak, de ízelítőt adnak a világból, ami szokás szerint gyönyörű lesz.

mu_campusMap_2.jpg


Más Pixar hírekben: Bár már párszor elbúcsúztunk a Toy Story szereplőitől, a franchise túl jó ahhoz, hogy a Disney csak úgy elengedje. A Pixar bejelentette, hogy egy rövidfilmet készítenek TV-re jövő Halloweenre Toy Story of Terror címmel. "Egy mókásnak induló utazás hamarosan rosszra fordul, amikor a Toy Story csapatának váratlan kitérőt kell tennie egy útszéli motelben. Miután az egyik játék eltűnik, a többiek titokzatos eseményekbe bonyolódnak, amit meg kell oldaniuk, mielőtt mindegyikük ugyanarra a sorsa jut."

tst_temp2.jpg

Címkék: pixar miújság toy story monsters university

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr414828300

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása