Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Ben Affleck a Focus főszerepében

2012.10.10. 13:30 FayeFaye 10 komment

ben-affleck.jpg

Miután Ben Afflecknek rendezőként sikerült rehabilitálni a kissé megkopott nevét, úgy látszik színészként is megint van rá kereslet olyan filmekben is, amit nem saját maga rendezett. Affleck fogja a férfi főszerepet játszani Glenn Ficarra és John Requa, a Crazy Stupid Love rendezőinek új filmjében. A Focusban megint együtt játszott volna Ryan Gosling és Emma Stone, de a két színész elhagyta a projektet, és Affleck veszi át Gosling szerepét, míg a női főszereplőt még keresik.

A történet egy veterán csalóról szól, aki egy újoncot avat be a szakma trükkjeibe, ám romantikusan is egymásba gabalyodnak. De milyen hosszúéletű lehet egy kapcsolat, mikor mindketten abból élnek, hogy csalnak és hazudnak? A találkozásuk szövődmányei a jövőben is kísértik őket, amikor újra találkoznak.

Címkék: miújság focus

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr94830589

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

FayeFaye 2012.10.10. 14:25:03

@doggfather: Daredevil. Jersey Girl. Gigli.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2012.10.10. 14:35:56

@FayeFaye: shop stop 2, the company men, tolvajok városa

ezekben azok után szerepelt, és minddel "rehabilitált".

de a giglin kívül másért nem kellett neki rehabilitálni.

FayeFaye 2012.10.10. 14:57:31

Ezen most halal felesleges vitatkozni, ha a tolvajok varosa a town, azt o rendezte es irta, a shop stop 2 egy havernak keszult, es szerintem a company men sem keresett egy rahedli penzt. Egyszeruen evekig nem szamitott bankolhato szamnak. De igerem, mar csak 4 napom van hatra es tobbet nem teszek semmilyen sajat, altalanos jellegu kijelentest, maradunk a szuperhosos kepeknel, jo?

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2012.10.10. 15:12:25

@doggfather: Ben Afflecket színészként nem sokra tartják. Gyakorlatilag mindenki azon csámcsog, hogy milyen rossz színész. Az egy dolog, hogy te jónak találod, de a többség szerint rossz színész. Rendezőként, eddig a két filmjével sokkal többet ért el szakmailag, mind színészkedésével összesen.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2012.10.10. 15:18:34

@koimbra: ebben az esetben megint csak nem volt hova rehabitálni a nevét, nem?

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2012.10.10. 15:28:29

@doggfather: Mivel indult karrierje? Egy Oscarral. Azonnal felfigyeltek rá, volt pár sikere, de elég hamar megkopott a hírneve. Mire a Hideg nyomon krimit megcsinálta színészként nem tartották sokra, majd jött a Tolvajok városa és gyakorlatilag minden létező projekttel kapcsolatba jött a neve. Szóval de, volt honnan lesüllyednie és felemelkednie.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2012.10.10. 15:30:26

@koimbra: de, de az az oscar forgatókönyvért volt, nem színészként. ;)

Színészként, ahogy te is írod nem tartották sose sokra.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2012.10.10. 15:39:00

@koimbra: nem, nem kukacoskodok.

Amióta szakmában van díjat nyert (majdnem) azonnal íróként (jó, társ íróként) színészként jelölik valamire olyan kétévente és az utóbbi időben rendezőként is elismerik, de legalábbis kettőből kétszer.

Nah akkor (1)vagy az egész embert fogadjuk el, és nem kell sehova rehabilitálnia magát.

(2)Vagy csak színészként nézzük, és akkor igen aláírom, hogy nem szerepelt még egy filmben sem amiért (szinészként) oscart kaphatna.
És igazán komoly filmben se sokban, de annál több akcióban, meg limonádéban. Vagyis megint csak nincs honnan rehabilitálnia magát. :D
süti beállítások módosítása