Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Indie előzetesek

2012.10.11. 15:10 FayeFaye 1 komment

The Canyons Bret Easton Ellis író és Paul Schrader (Raging Bull, Taxi Driver) és Bret Easton Ellis (American Psycho) író közös filmje Lindsay Lohan és egy porn star, James Deen szereplésével. Az exploitation stílusú előzetes ellenére a jelenben játszódik Los Angelesben, és egy csapat huszonéves szexuális megszállotságával és ambícióival foglalkozik. Egy véletlen találkozás ami a múlthoz kapcsolódik felborítja az életüket, becsapáshoz, kegyetlen pszichológiai játékokhoz és végül erőszakhoz vezet.

 canyons-poster.jpg

28 Hotel Rooms: indie Jövőre veled ugyanitt. Két sokat utazó professional éveken keresztül más-más hotel szobában találkozik éveken keresztül.

Room 237: Egy szubjektív dokumentumfilm, ami megvizsgálja a számos elméletet Stanley Kubrick The Shining filmjéről. Egy vezetett túra a legizgalmasabb kísérletek között arra, hogy megfejtsék ezt a végtelenül lenyűgöző filmet." A dokumentumfilm tehát nem a Shining forgatásáról szól, hanem az azóta is zajló filmelméletekről.

Room-237-UK-Quad-One-Sheet.jpg

Coming of age történet az 1960-as években New Jersey-ben zenével és tini szerelemmel David Chase-től, a Sopranos megalkotójától.

Címkék: indie trailer miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr934829168

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2012.10.11. 15:25:28

a canyons jöhet, bármi jöhet ami exploitation. :D
süti beállítások módosítása