Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Ha nem zavar a reklám!

2012.10.20. 08:00 doggfather 17 komment

filmdroid_tv_ajanlo_final_200.png

Film+ 21:00 bérgyilkos a szomszédom

dvd_bergyilkos_ a_ szomszedom.jpg

Nicholas "Oz" Oseransky (Matthew Perry) és Sophie-t (Rosanna Arquette) teljesen átlagos házaspár, ha az átlagos, hogy a férfi még dolgozik a nő rendszeresen csalja. Ebbe az "idillbe" lép be egy új szomszéd, a hírhedt bérgyilkos, Jimmy (Bruce Willis).

Sophie felbérli Jimmyt Oz ellen. Jimmy Oz segítségét kéri a volt főnökei ellen, Oz megismeri Jimmy volt nejét. Ebből a katyvaszből vajh mi sülhet ki? Erről szól ez a vígjáték,mely 2000-ben készlült, Jonathan Lynn (Bilko Főtörzs, Dzsentlemanus) rendezésével.

Imdb: 6.7

Ítélet:

Perry jól hozza az ügyetlen fogorvost, Willis laza mint mindig, a filmet bármikor jó megnézni.

Trailer:

Címkék: tv ajánló akció vígjáték néznivaló

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr344845851

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

game ower 2012.10.20. 10:00:04

De igenis zavar a reklám!!!Ha régi filmekröl akarok tudakozódni,akkor megnézem a Port.hu-n,Wikipedián,vagy akárhol.Azért szerettem meg ezt az oldalt,mert míndíg aktuális friss hírekkel szolgált számomra!De mostanában egyre több a számomra felesleges hírközlés,ami kitölti az oldalra régebben abszolute nem jellemzö üres friss hírek helyét.Ez nem tudom minek tudható be,de ez azóta van amióta Koimbra lelépet!Nem mintha ehez bármi nemü köze is lenne!Aktuális film híreket szeretnék olvasni,nézni,nem pedig régieket!A másik szintén üres hír helyeket kitöltö probléma,egy film 50 ezerszer ugyan abban a témában való friss hírként közölt AKTUÁLIS tartalma.Nem vagyok fogyatékos,sem idióta.Ha nekem 2 nappal valaki,elujságol valamit azt egy hétmulva is tudom,nem kell mindennap a számba rágatni.Tisztelettel,egy lelkes filmdroid rajongó!

tutiadöfi 2012.10.20. 11:45:52

apa kocsit hajt, apa ideges

igazine 2012.10.20. 12:03:06

szerintem jók ezek

Flasztimill 2012.10.20. 13:17:07

Sajnos azt kell mondanom igaza van game ower-nek! Már készültem én is kifakadni, mert míg régebben egy heti anyagban legalább 10-15 nézni való filmet (kurrens és retrospektív egyaránt) találtam ez az elmúlt hetekben kb. 0-ra csökkent!!! Talán a legutolsó, ami jó volt FayeFaye két héttel ezelőtti indie előzetes posztja. Az igazán komoly posztokat felváltották a fölösleges helykitöltésre szolgáló "izék", amik nem túl informatívak, de legalább teljesen érdektelenek. A rendezői életpályás irományok is szépen csöndben elsikkadtak! Alig akadnak hosszabb filmelemzések, korszakokat, vagy rendezők munkásságát felölelő tartalmas írások! Srácok, évek óta hűséges filmdroid olvasó vagyok, mindig úgy jövök ide, hogy most biztos lesz valami, de a képek, poszterek, előzetesek nem igazán érdekelnek, ezeket eddig is átugrottam!

Flasztimill 2012.10.20. 13:22:58

Az meg, hogy egy filmcímért + pár sor + trailer rá kell kattintani a továbbra, kicsit erős!!! Gondolom oldalbetöltés/ kattintás/ oldalon töltött idő növelése a cél...annyira nem izgi...

mereszet 2012.10.20. 14:45:39

hát valóban jó lenne több friss hír, de lehet, h nincs is mostanában annyi.:P

Maya-- 2012.10.20. 16:29:38

@game ower: doggfather nekunk posztolja ezt, mert megkerdezett, hogy akarjuk-e?..mi meg akartuk! :)
s tovabbra is akarjuk!
amugy mindenik szerzo csinalt felmerest, hogy mit posztoljon, vagy mit ne. en itt voltam es elolvastam. de azt tok normalisnak tartom, hogy Koimbra nelkul mas a blog, viszont dolgoznak rajta paran, hogy ne dogoljon meg a blog teljesen, s nekuk jar a minimalis respekt ezert. ennyi.

ps: a multkor sem az ok hibajuk volt, hogy az idozitett cikkek nem jelentek meg idoben.

game ower 2012.10.20. 16:48:44

Az ismeretlen dolgokat elfogadjuk,és adunk neki egy esélyt!De ha az ismeretlen dolgok ismerté válnak,és rádöbbenünk,hogy nem sokat ér,akkor talán jobb lenne más irányvoalat követni.lehetöleg olyat amiért a minimális respekt kinyílvánítható!

game ower 2012.10.20. 16:56:05

A respektre még visszatérve!Én az olvasó vagyok,mondhatnám azt is,hogy "vásárló"!Valakik ezzel a filmes oldallal nyujtanak nekem valamit,amiért én azzal "fizetek"hogy itt vagyok a többi "vásárlóval"egyetemben!Ezért müködik az oldal mert van akit érdekel.Ne keverjük össze a dolgokat,elsödlegesen a filmes oldalnak kellene értünk lenni,nem pedig fordítva!Ha ez megtörténik,mint oly sokszor már,akkor lehet szó a RESPEKTRÖL!

Maya-- 2012.10.20. 18:40:43

van egy blogger kollegam, aki nem ma kezdi..es szerinte most nagyon-nagy divat, "hadd mondjuk meg, hogy mit csinaljon a blogger!". :)..NEM, ez nem helyes, legfoljebb kinyilvanithatod, hogy tetszik vagy nem neked a blog, DE azt, hogy mit csinaljon?, s hogy erted kell legyen? miert kene erted legyen? semmi ertelme. igaz, hogy minden blogger eloszor ugy indul, hogy sajat magaert indit, majd kesobb atvaltozik kaveautomatava, tehat dobnak zsetont(klikket, kommentet) akkor ad o is neked ezt-azt. ja..ide szoktak jutni, majdnem kivetel nelkul mindenki.
meg egy dolog, sajnos a magyar blogszfera nem annyira jovedelmezo, mint pl. egyes orszagokban. utana nezettem ennek. sajnos igy van..
tehat marad az, hogy mennyire lelkesedik a blogger, hogy sajat kedvtelesere/hobbijat kielegitendo irjon. ezert kell biztatni, tamogatni bizonyos blogokat, amiket kedvelunk. nem akarok kepmutato lenni, mert en is be-beszolok egy-ket blogon, hogy jajj..igy szeretnem, meg ugy szeretnem, de ezt csak amolyan jatszva teszem, mint a szorakozasom resze, nem vesszuk ezt olyan komolyra. mint tudjuk, hogy a vilagon mar tobb millio blog feszit, barmikor tovabb lehet lepni barhova. ennyi. tehat nem erdemes, hogy senki ezen folhuzza magat :)
es a respekt gyakorlatilag minden bloggernek jar, kinek ilyen-kinek olyan, de jar! mert sajat tapasztalatbol mondom, hogy mind elegge inteligens emberek. nagyon ritka az idiota, seggfej blogger. en egyet sem ismerek.

robbie90 2012.10.20. 18:47:45

@game ower: Hogy ez mekkora baromság! Szerintem akkor te mint "vásárló", ha nem tetszik az "áru" ne gyere ide többet vásárolni, és valahogy biztos meglesznek a respekted nélkül...lol.

(én meg már azt hittem, hogy az üregi trollok október közepén elvonultak téli álmot aludni, de ezek szerint tévedtem)

countrypecos 2012.10.21. 10:19:28

@game ower: Ja hogy neked ezért fizetnek is, hogy olvasod őket? Húúúúúú... Akkor jól jártál! :)

pgergo89 2012.10.21. 10:48:02

Game ower kirohanásának egy kicsit igazat adok. Nagyon imádom a blogot és nincs olyan nap, hogy ne jöjjek fel akár 3 óránként, hogy van e valami újdonság a blogon. Tény az is, hogy Koi távozásával kicsit megváltozott a blog. Vannak írások amiből már nem kapunk annyit és vannak olyanok amikből sokkal többet kapunk. Nekem személy szerint a kritikák hiányoznak nagyon, de ennek ellenére imádom a blogot a mai napig és hatalmas nagy respekt nektek, hogy még mindig csináljátok :)

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2012.10.21. 11:50:21

@game ower: @Flasztimill: Türelem, kicsit lassan megy a blog költöztetése, de ha végre összejön: visszatérek.

Blake / Mitch and Murray 2012.10.21. 15:12:48

A legcsodálatosabb az egészben,hogy mindez valójában ingyen van.Ráadásul nekem ez hasznos is,mert tévét csak akkor nézek kb.,amikor innen megtudom,hogy érdemes.A film meg akkor is film,ha régi.

backdraft · http://www.brickset.com/search/?OwnedBy=backdraft 2012.10.21. 18:04:30

@game ower és mások: Szerintem kicsit igazságtalanok vagytok, akik a blogot szidjátok. Inkább örülnétek, hogy mások a szabadidejük rááldozásával csinálják ezt nekünk. Igaz, régebben több volt a hír, meg kritika, de gondolom mindenki tudja az okokat ami miatt egy kicsit átmeneti most a helyzet. Inkább örülnénk, hogy ezek után is folytatódik a blog. Ilyen kirohanásokra végképp semmi szükség, még azok kedvét is elveszitek, akik eddig dolgoztak ÉRTÜNK!

Szóval, csak nyugalom, és örüljünk annak ami van.

Még így is 100X színvonalasabb, mint a pl. a Cinematrix, pedig annak szerkesztői nem kevés pénzt kapnak a "munkájukért." Szóval, csak nyugi...
süti beállítások módosítása