Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Ilyen lesz a The Mother Fucker logója a Kick Ass 2-ben

2012.10.24. 07:30 BeniMan 2 komment

PHfBYBw9kxNkjf_1_m.jpg

Jeff Wadlow a Kick Ass 2 rendezője Twitteren megosztotta a film gonosz csapatának logóját. A folytatásban kedvenc hőseink visszatérnek. Az előző részben történtek hatására, igazi szuperhős hullám indul el és az új, maszkos igazságosztóknak nem egyedül kell járniuk az utcákat a bűnt üldözve, hiszen az ex-bűnöző, Stripes ezredes (Jim Carrey) vezeti őket a Justice Forever nevű igazságosztó csapat élén. Amikor azonban a véres bosszút esküdő Vörös Pára, The Mother Fucker néven megalkotja saját ördögi gonoszokból álló csapatát és elkezdi az amatőr hősöket levadászni, csak az időközben visszavonult Kis Dög és a csapat összefogása mentheti meg a hőscsapatot. 

 

Címkék: képben kick ass kick ass 2

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr204865848

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

walter sobchak 2012.10.24. 14:34:20

The Mother Fucker, na ez is egy felfelé mutató középső ujj a PG-13-as besorolásnak, de egyáltalán nem baj :D!Viszont ezek a magyarra fordított nevek nagyon bénák, szerintem meg lehetett volna hagyni az eredetieket, ha már elvileg úgyis csak 18 éven felüliek nézhetik meg. Jim Carrey-re kíváncsi leszek!

Shyllard 2012.10.24. 16:27:32

Vörös Pára az ugye Red Mist, de a Kis Dögnél csak tipp, hogy az Hit-Girl-t akarja takarni. Hát remélem nem magyarul fogják adni a mozik, már az egynél is irtó béna volt a Ha/Ver cím...
süti beállítások módosítása