Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Brandon T. Jackson lesz a Beverly Hills-i zsaru

2012.10.26. 07:30 BeniMan 4 komment

Brandon-T-Jackson.jpg

Ahogy már beszámoltunk róla, a Beverly Hills-i zsaru, nem kap folytatást helyette tv-ben folytatódik sorozat formájában. Aaron Foley lesz a főszereplő, aki Axel Foley fia és a Detroiti rendőrség kötelékében dolgozik. Megvan már a főszereplő is, Brandon T. Jackson lesz Aaron Foley. Eddy Murphy az első részbe visszatér mint Axel Foley, aki időközben rendőrfőnök lett Detroitban. Ha sikeres lesz a sorozat, akkor Murphy karaktere többször is vissza fog térni a sorozatba. 

Címkék: miújság beverly hills-i zsaru

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr954870545

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mr.roper 2012.10.26. 09:00:02

fogalmam sincs mennyire lesz működőképes ezzel a formával az új film, de nekem nincs túl sok illúzióm. mert kb.inkább egy arrogáns gangszta-rappernek tűnik a srác mintsem egy poénszóró fenegyereknek...:-D amúgy Murphy mint rendőrfőnök, elég jó ötlet, pláne ha ugyanúgy fog viselkedni mint Todd felügyelő, akivel ugye zsenge korában voltak szócsatái :D

robbie90 2012.10.26. 09:32:01

@mr.roper: Pedig pont, hogy poénos szerepeket szokott kapni, pl a Trópusi viharban ő volt Alpa Chino. :)
Tőlem kap majd egy esélyt a dolog a régi szép idők emlékére, aztán majd meglátjuk.

mr.roper 2012.10.26. 16:14:07

@robbie90: abban sem ő volt a legviccesebb, mármint még Tom Cruise is eszembe jutott, de a srác nem annyira...és ott még Rappert is alakított.:D

walter sobchak 2012.10.27. 12:44:12

Alpa a Trópusi viharban vicces volt, de egy ilyen filmet nem fog elvinni a hátán. A Beverly Hills-i zsaru csak és kizárólag Eddie Murphy miatt működött, az emelte ki a többi 80-as évekbeli buddy-cop film közül.
süti beállítások módosítása