Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

V mint vérbosszú (V for Vendetta) -ajánló

2007.12.19. 11:08 koimbra 1 komment


A nem túl távoli jövőben Angliában járunk, a rendszer kissé "elnáciasodott" vagy valami hasonló.Aki gyanús vagy nem tetszik a képe azt kivonják a forgalomból, este lecsapnak rá aztán hello. Egy álarcos legény azonban színre lép és jó nagyot durrant bemutatkozásképp és megmondja a frankót: egy év múlva a Parlamentből csinál törmeléket. Méghozzá a tévében adja elő a tervét. Ez nagyon nem tetszik a hatalmon lévó "jóembereknek". V-nek segítője is akad Evey.
A képregényhez volt szerencsém, egy részét olvastam, nem igazán fogott meg.
A film se túlzottan. Dumálnak, nyomják néha a magasztos eszme dumát,egy két akciót leszámítva semmi átlagon felülit nem kapunk.
Pedig ha szétnézünk a stáblistán jogosan tehetnénk fel a kérdést: miért nem lett ez jobb? Oké , oké nézhető . De azért jópáran nagyobb durranást vártak, mint ami lett belőle. Joel Silver is összekaparhatná magát valahogy. A Wachowski tesók meg régebben jobban nyomták.
Az imdb-n a 144.-ik legjobb film. Érdekes. Értékelés: 60 %

Büdzsé: 54 M $

Címkék: ajánló képregényfilm

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr88269127

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vendetta 2008.07.29. 21:09:32

Nagyon jó film,
Korszakalkotó, bárcsak lenne még ilyen ember ebben a társadalomban is...
süti beállítások módosítása