Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Koppintás:DA VINCI TREASURE

2008.02.02. 11:54 koimbra 1 komment

No akkor belevágok ebbe a rovatba is, habár ebben a témában volt szó pár filmről.

A Da Vinci Treasure a Da Vinci-kód koppintása. Ez gondolom nem meglepő. Készült egy mozifilm már Tom Hanks főszereplésével, szép nagy sikert aratott. A folytatása tervbe van véve, de a sztrájk miatt még nincs kész a forgatókönyv.

A Da Vinci Treasure-ről viszont kevesen hallhattak. Főszerepben: C. Thomas Howell és Lance Henriksen. 2006-ban mutatták be. Az imdb-n jelenleg 1,7 ponton áll 317 szavazattal. Ha esetleg bemutatták volna mozikban ez a szám lehet 1.0 lenne.




Címkék: koppintás

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr54321941

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Henriksen fan 2008.07.25. 22:26:58

hát én a Da Vinci-kódot nem néztem meg (nem is fogom)...de ezt biztosan megnézem,ez a film szimpatikusabb,a szereplők is szimpibbek...amúgy ezt a filmet vehetjük koppintásnak vagy annak hogy ugyanarról a témáról csináltak filmet és hasonlítanak...
süti beállítások módosítása