Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Max Payne a mozikban

2008.02.02. 17:33 koimbra 5 komment

Mark Wahlberg főszereplésével márciusban kezdik forgatni a Max Payne filmet. Rendező John Moore, akinek legutóbb az Omen filmet köszönhettük.

A történet szerint Payne gyerekét és feleségét betörők megölik, ezért az egész alvilág ellen bosszút esküszik. Ismerős? Na ja, a Megtorló hasonló sztorin alapszik.

Az imdb-n bemutatónak 2010 van kiírva, amit valahogy nem hiszek el.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr8322108

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

SpockCooper · http://spockcooper.blog.hu 2008.02.02. 23:21:05

A játékok hihetelen jók. Az elsőben jobbak a hangok és realisztikusabb az életerőd, azaz, ha közelről lelőnek egy shotgunnal, akkor meghalsz. Én még a kung-fu moddal is végigjátszottam. A második pedig méltó folytatása az első résznek. Robbanó hordók rulez!
Bocs az offért, de valaki azt mondta nekem, hogy a Dirty Dancing 3-at keresi. Ha nincs ilyen a port.hu és az imdb szerint , akkor kijelenthetem, hogy nincs is olyan film?

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2008.02.03. 11:46:58

Dirty Dancing 3 nincs, a kettő se kellett volna már:) Ámbár lehet, hogy valami okos tévécsatorna beszerzett egy tánci tánci filmet és ügyesen ezt a címet adta neki, nem csodálkoznék

SpockCooper · http://spockcooper.blog.hu 2008.02.03. 17:18:06

Igen szerintem is ez a helyzet. thx

doktor.dikhed 2008.02.03. 18:06:48

"A történet szerint Payne gyerekét és feleségét betörők megölik, ezért az egész alvilág ellen bosszút esküszik. Ismerős? Na ja, a Megtorló hasonló sztorin alapszik."

Úgy tűnik a filmesek is így gondolják, így valszeg tucatfilm lesz.

Pedig jól ndult a projekt annak idején. Ha követnék a játékok hangulatát és történetét (sőt átvennék a zenéjét és néhány szöveget szó szerint) remek modern noir film lenne belőle.

ATeee 2008.06.24. 11:54:56

Nekem is ugyanaz a véleményem mint az előttem szólónak.Szerintem ezek a rendezők ,akik csinálják az eféle filmeket nemjáccotak még a játékkal.Ennyit mondok.... :D
süti beállítások módosítása