Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Arwen Undómiel Nagyon Titkos naplója

2008.04.12. 15:36 koimbra 2 komment

1. nap:

Ma szakítottam Aragornnal. Vett nekem egy agyagpipát és egy bõrnadrágot Valentin-napra, mikor kifejezetten kombinét kértem. Kirúgtam Völgyzugolyból.

2. nap:

Unatkozom, és magányos vagyok. Bánom, hogy kirúgtam Aragornt. Na és, mi van ha göndör parókába akart öltöztetni és térdre állított intim pillanatokban? Biztos vagyok benne, hogy más embereknek is vannak ilyen furi tikkjei. Bárcsak érdekelnének a tünde fiúk, de Glorfindellel történt parázs másodkori vitánk után, amikor megvádolt, hogy lekoppintottam a frizuráját, lemondtam a saját fajtámról.

3. nap:

Valaki már megint felpróbálgatta a ruháimat. Mind teljesen kinyúlt, fõleg a lila.

6. nap:

Legolas nagyon berágott, amikor azzal vádoltam, hogy felpróbálta a ruháimat. Azt mondta, kétségbe vontam a férfiasságát. Milyen férfiasságát, könyörgöm?!

11. nap:

Legolas még mindig duzzog. Azt mondja, a többi tünde folyton cikizi a ruhaügy miatt. Azt mondja, nem veszik komolyan, mint férfit. Biztos nem figyelt oda, amikor Apus a legutóbbi Tanácsülésen azt mondta neki 'Te, legbuzeránsabb buzeráns tünde, aki valaha is végigugrabugrált az erdõn'. Vagy lehet, hogy csak nem értette; rém csinos, de nem valami okos a drága.

13. nap:

Rémesen, rémesen, rémesen unatkozom. Talán itthagyom Völgyzugolyt, és elmegyek kalandot keresni, vagy vásárolni.

15. nap:

Lementem egészen a rohani Kapuig, csak hogy rájöjjek, Rohanban nincs is Kapu nevû pláza. Még egy turkáló se. Csaló marketing!

17. nap:

Elmentem Brí-be. Megkérdeztem a fogadóst, nem látta-e mostanában Aragornt. Erre a fogadós: 'Mi, azt a perverz hobbitbuzit?' Mondtam neki, biztos egy másik Arathorn fia Aragornra gondol. Mire õ: 'Az a 'Még Mindig Nem Vagyok Király'-fazon, igaz?' Nem válaszoltam, bizonyos emberek nem érdemlik meg, hogy szóba ereszkedjek velük.

18. nap:

Már két napja követem Aragornt. Eddig még sosem láttam közelrõl hobbitokat. Hirtelen az egész hacacáré a göndör parókával meg a szõrõs mûlábbal kezd értelmet nyerni. Tök ideges lettem. Magamban fortyogok.

20. nap:

Ez sosem mos hajat, ha én nem vagyok a közelben?!

24. nap:

Bebizonyosodott. Aragorn totális perverz hobbitbuzi. Nyilvánvalóan nyomul a kis kékszemû Frodó hobbitra. Samu megöli, ha bármivel próbálkozik.

25. nap:

Megkörnyékeztem Samut, miközben gyógyfüveket gyûjtött. Elmagyaráztam neki, hogyan lehet embereket csendben és effektíven kinyírni egy villa és egy gumiszalag segítségével. Megfordítottam, és gyengéden Aragorn irányába lökdöstem… sajna, nem jött be a dolog. 'De hát szükségünk van rá, hogy megvédje Frodóóóót, ijesztõ tünde kisasszony!'

Nyafka kis hobbit, most már fogy a türelmem.

26. nap:

Úgy döntöttem, magam intézem el az Aragorn-ügyet. Éppen átvágtam volna azt a mocskos csaló torkát, mikor a Gyûrûhordozó vonítása elterelte a figyelmemet. Úgy döntöttem, felidegesítem Aragornt, azzal lenyúltam a falatnyi hõst és elvittem egy kis elnyújtott sétalovaglásra.

Kis hobbit egész imádnivaló, fene essen belé.

Nem hiszem el, hogy egyre jobban csípem a hobbitot. Ismételjük magunkban: 'Távolságtartó, elérhetetlen tündehercegnõ. Távolságtartó, elérhetetlen tündehercegnõ.' Fõként azt nem hiszem el, hogy egyre jobban csípem a zöldes-arcszínû, félhótt hobbitot.

27. nap:

Üldöznek a Gyûrûlidércek. Jaj, de uncsi. Húzok Völgyzugolyba.

29. nap:

Hát, komolyan. A Gyûrûhordozó közelébe se mehetek, mert Samu mindig ott lóg, aztán meg elkaptam Aragornt, miközben a hobbitok szállása körül ólálkodott. Azt állította, csak a Narsil egyik elveszett darabkáját kereste.

30. nap:

Hobbitokkal annyi gond van. Konyhaszemélyzet ideges - mind kifogytak a répából. Fürdõszobaszemélyzet ideges - mind kifogytak az eperillatú habfürdõbõl. Legolas ideges - nem akarja, hogy részt vegyek a Tanácsban, mer akkor nem õ lesz a legszebb. Az egész dolog láthatólag nagyon megviseli Apust. Tegnap elgyötört arccal kérdezte, hogy mit gondolok, illik-e a lila az arcszínéhez. Mondtam neki, hogy természetesen nem, hiszen õ _nyilvánvalóan_ õsztípus.

32. nap:

Ma egész nap a hídon lógtam és szépen néztem ki, mielõtt Aragorn arra császkált. Szemébe vágtam, hogy perverz hobbitbuzi. Erre azt mondta, Isildur is perverz hobbitbuzi volt, és õ csak hasonló módon szeretné építeni a karrierjét, ennyi az egész. Mondtam neki: 'Te Isildur örököse vagy, nem maga Isildur.' Erre õ: 'Ha csak egy kicsit lennél alacsonyabb, és nagyobb lenne a lábad.'

40. nap:

Király éjszakát töltöttem Gimlivel. Azok a copfok! Az a balta! El vagyok varázsolva. Elég volt a hobbitokból, nekem csak törpök kellenek. Na jó, talán még egyszer megkuksizom, ahogy Samu fürdeti Frodót. Hiszen nem a semmiért halásztam ki Aragorn zsebébõl a fürdõszobakulcsot.

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr34422597

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Francis W. Scott · http://franciswscott.eu 2008.04.19. 15:29:52

Ahogy Samu fürdeti Frodót, ÁÁÁ!!! :D:D:D
süti beállítások módosítása