Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

What Happens in Vegas - Míg a Jackpot el nem választ

2008.05.11. 15:33 vadoc/csillagmoha 7 komment

Juhú. Ismét jelentkezem. Tegnap voltam moziba mit MyDear. Jó volt. A program neve: Míg a Jackpot el nem választ. :D

Őszintén? Mivel ez plázamozizás, úgy gondoltam, "aha megint egy hálivúdi film noném szereplőkkel". [A Szervezők kezeskedtek róla, hogy ne gondoljam így.] Csak részben tévedtem, és kellemeset csalódtam. Valószínűleg figyelmetlen vagyok, és mostanában nem elég körültekintő (bizonyított). Nem néztem utána milyen film lehet, és ott a helyszínen vettem tudomásul, hogy igen Ashton Kutcher, ééééééééés Cameron Diaz játsza a főszerepet. Az első, hm Ash oké, jó megnézzük; nah de Diaz kisasszonyt? Nem, nem lehet kihagyni, főleg hogy az egyik kedvenc színésznőm. (Charlie angyalai, Édes kis semmiség, usw, és még pársok híres-nem híres film.)
Kellemes kis malőr fogadott, nem volt kép az elején, csak hang. Jól van, kárpótoltak a jónak nevezett sztoriért. Szerintem.
  • Alaptörténéseket tudjuk, ha esetleg valaki nem tudná, nézzen utána.

Maga a Las Vegasos sztori nagyon jó volt. Nem tudom, úgy gondolom hogy az ilyen fajta házasság, és aztán további "hogyantovább" nincs még annyira lerágva. S ez valószínűleg egy kis realitásérzékű történet is lehetett. Ugye Vegasban bármi megtörténhet. Persze, férjed/feleséged is lehet másnapra, főleg ha kicsit spiccesebb, illumináltabb, áttombolt-nememlékszemsemmire éjszaka volt. Lehet naiv vagyok, de ez megtörténhet. :D

Az alakítások jók voltak, Diaz itt is adta a szőkenős-kivülrőlbutavagyok-belülrőlis (de pozitívan) szerepét, elfogult lehetek, de jól játszott. Ash fiú. Izé, izé SPOILER a popcornos rész, meg a "nemvagyokférjnekvaló" nagyon-nagyon ráillett. Ezt is eltalálták plusz egy pont.
Mint általánosan minden ilyen film, az elején volt a pörgős, eseményteljes mókázás. A végére kezdett már olvadozni a székem, és kicsit lágy-csöpögős fuvallat is megérintett, de hozzászoktunk, hogy mindig ez marad a végére.

Aki még nem látta, egyszer biztosan nézhetős. Másodszorra is, de ne egymás után azonnal. :D
Egyedül is lehet nézni, társaságban, barátokkal, párunkkal. Vígjáték. :)

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr33463846

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Koimbra · http://filmdroid.blog.hu 2008.05.11. 15:39:09

Az előzetes jó volt, majd előbb utóbb megtekintem, bár a köv. héten a Speed Racerre megyek

vadoc/csillagmoha 2008.05.11. 16:17:53

Egyszer mindenféleképp nézhető. Szerintem a sztrájk után ez egy kisebb frissítő, h nem vesztek el annyira, a készítők.. Vagy ez még előtte készült? Vagy időben nem vagyok rendben? :D

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2008.05.11. 16:50:16

Ez még tavaly auguszusban kezdték forgatni. Gondolom nyári filmnek akarták, így nem mutatták be hamarabb. Majd meglátjuk mi lesz a végeredmény, ma kiderül a hétévi bevétele

Eco 2008.05.15. 20:26:00

Jó ez a szabados, nem merev kritikai fogalmazás:) Egyszer nézhető vígjáték, egy semmittevős estén jó.

Egyébként mi a "mint MyDear"?

vadoc/csillagmoha 2008.05.15. 22:16:18

Köszönöm.

A mit MyDear, vegyes. A "mit" német szó, magyarul a -val,vel megfelelője, a MyDear [angol] az meg a Kedvesem. :D
Nézzétek el nekem, vannak néha szokatlan hülyeségeim. :D Koi a megmondója.

gabber 2008.05.16. 21:36:08

Egyzsernézhető vígjáték volt, dvd-n meg nem veszem, de talán a tévében ha látom esetleg leülök elé
süti beállítások módosítása