Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Folytatódik A sejt és A tenger vadjai

2008.05.26. 12:56 koimbra 4 komment

A sejtet 2000-ben mutatták be Jennifer Lopez főszereplésével, a rendező Tarsem Singh volt. A New Line folytatja a filmet, a rendező Tim Iacofano, aki főleg sorozatokban edződött, többek között a nevéhez fűződik pár epizód a 24-ből és a Smallville-ből.

A sztoriban egy Cusp nevű sorozatgyilkos az áldozatait megöli meg újraéleszti, míg végül azok könyörgnek a halálukért. Maya egy év után tér magához a kómából, ő volt Cusp első áldozata. Maya egy nyomozó, amolyan médium, megpróbál bejutni a sorozatgyilkos elméjébe, hogy kiszabadítsa azt, akit legutóbb elfogott.

A filmet dvd-n adják ki október 14.-én.

A tenger vadjai nem volt sikeres a mozikban, mégis folytatják. Stephen Herek (101 kiskutya, A szentfazék) úl a rendezői székben. A főszereplő Laura Vandervoort, aki inkább sorozatokban tűnt fel, mint pl. Smallville.



A történetben felbérelnek egy búvár párt, hogy találják meg Kolombusz elrejtett kincsét.



Az első rész 50 millió dollárból készült és 18,8 milliót hozott (amerikai bevétel), Jessica Alba és Paul Walker volt a főszereplő. Miből gondolhatják, hogy a folytatás sikeres lesz? Még a Bolondok aranya se volt hatalmas siker (70 M $ büdzsé, 70 M $ am. bevétel)
Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr60488061

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kompi · http://filmtrailer.hu 2008.05.26. 13:24:05

Jól hangzik, majd meglesem...

Koimbra 2008.05.26. 14:13:02

Szerintem A sejt egy nézhető, A tenger vadjai meg egy közepes film volt. Azt még értem, hogy A sejtet miért folytatják, hisz nem bukott, de a másik meg igen. Ráadásul meg még ezt moziban is akarják bemutatni. Érdekes.

Kóczy · http://koczy.wordpress.com 2008.05.26. 15:44:08

A Tenger Vadjai-t én csak Jessica Alba miatt néztem meg. Szerint nem volt olyan rossz film. A Sejt-et viszont elég régen láttam már.
Majd meglátjuk ezek a folytatások milyenek lesznek...

sjbee 2008.05.26. 19:50:31

A sejt az egy igen kiváló film, a folytatás meg tuti ratyi lesz, a Tenger vadjai folytatásról meg inkább nem is mondok semmit.
süti beállítások módosítása