Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

A helyőrség (Outpost)

2008.06.06. 18:38 koimbra 1 komment


Egy tudós-szerű fickó Kelet-Európában valahol felbérel pár marcona zsoldost. Az ürge keres valamit és valami szponzorokra hivatkozik. A katonák parancsnoka elvállalja a melót, még remélik is titkon, hogy valami plusz nekik is landolhat a végén. A helyszínre érkezve sok értékes dolgot nem lelnek, de náci zombikat meg igen, ezek pedig gyakorlatilag megölhetetetlenek. Itt kísérletezett pár beteg német elme a második világháború alatt, az eredmény néhány tucat megölhetetlen élőholt.

A film maga teljesen B kategória, a színészek se valami nagy tehetségek, bár keményen nézni mindegyik tud. Talán csak Ray Stevenson (a következő Megtorló) az kit ismerhetünk.

Van vér, lőnek benne veszettül, izgalom egy csepp se, vér meg akad egy kevésr. Egy estére elmegy, ha éppen nincs mit nézni, de egyébként teljesen felejthető. Értékelés: 55 %


 


Címkék: horror akció onlydvd

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr86507218

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ChrisDry · http://www.chrisdry.com/ 2008.11.10. 12:01:40

Borzasztó ZS-kategóriás sz@r film volt, 1/10.
süti beállítások módosítása