Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Amerikai remake az Anthony Zimmerből

2008.06.06. 10:22 koimbra Szólj hozzá!

2005-ben mutatták az Anthony Zimmer thrillert (szerintem nézhető, bár nem túl jó), ebből készítenek Hollywoodban remake-et.

A rendező Bharat Nalurri lesz, ő Lasse Hallstrom helyébe léphetett. A film címe The Tourist lesz.

A történet szerint egy amerikai túrista élete veszélybe kerül, mikor egy nő, aki Interpol ügynök csalinak használja őt, hogy elkapjon egy bűnözőt, akivel régen viszonya volt (a nőnek).

Az Anthony Zimmer tartalma pedig: "Anthony Zimmert, a zseniális bűnözőt a világ valamennyi rendőrsége üldözi. Senki sem tudja, hogy néz ki, de Akermannek, az elszánt zsarunak van egy aduásza a többiekkel szemben: tudja, hogy Zimmer mindent kockára tenne csak azért, hogy újra láthassa Chiarát (Sophie Marceau). Épp mielőtt a fiatal nő találkozhatna a rejtélyes bűnözővel, kap egy üzenetet Zimmer kézírásával. Hogy üldözőit lerázza, Chiarának meg kell környékeznie egy vadidegen embert, és úgy kell tennie, mintha ő lenne az, akit mindenki el akar kapni. Chiara Françoist, a teljesen átlagos férfit szúrja ki, akit teljesen rabul ejti a nő közeledése és nem is sejti, micsoda szörnyűségek várnak rá."(port.hu)
Címkék: remake miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr7506414

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása