Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Box Office: Panda vs. moszad ügynök

2008.06.08. 19:15 koimbra Szólj hozzá!

Hétvégi amerikai mozis bevételek

A Kung Fu Panda az első helyen kezdett 60 millió dollárral. A Dreamworks meséje extra széles bemutatót, 4114 mozit kapott. Jó neveket sikerült megnyerni a produkcióhoz: Jack Black, Dustin Hoffman, Angelina Jolie, Ian McShane, Jackie Chan, Seth Rogen, Lucy Liu. Azt mondanám van esélye akár a 250 millióra is. Az imdb-n 7,8-en áll.
Trailer
Képek

A You Don't Mess With the Zohan, Adam Sandler vígjátéka 40 millióval indult útjára. A kritikusok általában lehúzzák Sandler filmjeit, a rottentomatoes-on 37 %-on áll, de az imdb-n sem szerepel túl fényesen (5,7). 90 millióból készült, Sandler művei általában eljutnak 130-ig, ennek is van esélye erre.
Trailer
Jelenetek a filmből
Plakát

Harmadik helyen az Indiana Jones és a Kristálykoponya királysága (Indiana Jones and the Kingdom of Crystal Skull) áll 22,8 millióval, már 253 milliónál tart. Az ötödik részt tervezgetik, remélem nem kell rá sokat várni.
Kritika
A kristálykoponyáról
Szinkronizált előzetes

A múlt heti első helyezett a negyedikre csúszott, a Szex és New Yorknak (Sex and the City) 62 %-kal csökkent a bevétele az előző hétvégéhez képest, most 21,3 millió dollárt keresett. 99,2 milliónál jár, 65-ből készült.Már a második részen törik az alkotók a fejüket.
Trailer
A sorozatról

Liv Tyler főszereplésével készült The Strangers horror/thriller múlt héten a második helyen kezdett, most az ötödik pozicióba csúszott, 9,2 milliót hozott és 37,6 milliója van eddig. 9 millióból készült
Poszter és előzetes

A Vasember (Iron Man) 2010-ben ismét berepül a mozikba, az első rész viszont még mindig milliókat keres, ezúttal 7,5-et, 288,9 -nél jár. Az év eddigi legtöbbet hozó filmje (a második az Indy).
Kritika
TV Spot

Narnia krónikái-Caspian herceg (The Chronicles of Narnia: Prince Caspian) 5,6 milliót hozott, 125-nél jár. Ez egy igen nagy bukta hazájában, talán még a 140 milliót se éri el. 200-ból készült, Magyarországon jövő héten csütörtökön mutatják be.
Trailer
Jók és rosszak a filmben

Cameron Diaz és Ashton Kutcher vígjátéka, a Míg a jackpot el nem választ (What Happens in Vegas) 3,4 millió dollárral lett több e hétvégén, így már 72,3 milliónál tart. 80-ig még eljut szerintem, de még 90 előtt megáll. 35-ből készült.
Kritika
Poszter és előzetes

Kilencedik helyen a Baby Mama áll 779.000 dollárral és már 57,9 milliónál jár, a tizedik helyen a Made of Honor hozott plusz 775.00 dollárt és már 46,6 milliója van.

Bemutatták a The Promotion filmet is, aminek a főszereplője Sean William Scott és John C. Reilly, 6 moziban 28.900 dollárral kezdett. Gyenge kezdés, valószínű nem is nagyon emelik a mozik számát majd drasztikusan.
Poszter

Jövő héten Hulk küzdhet meg Az eseménnyel (The Happening) az első helyért.
Címkék: boxoffice

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr49510018

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása