Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Egy gladiátor esélyes arra, hogy Conan és/vagy Amerika kapitány legyen

2008.08.06. 14:00 koimbra 1 komment

A rádióban Mike "Titan" O'Hearn elárulta, hogy már behívták meghallgatásra a Conan filmhez és a Marvel stúdióhoz is szintén menni fog, mivel esélyes lehet, hogy legyen majd Amerika kapitány.

Az IGN megkérdezett egy bennfentest, aki nem tagadta azt, hogy O'Hearn-t is esélyes a címszerepre, de elmondása szerint rajta kívül még sok más színészt is behívtak elbeszélgetésre. A Conannek még nincs rendezője, legutóbb Xaver Gens volt esélyes erre a tisztre.

Mike O'Hearn az Amerikai Gladiátor sorozatban tűnt fel, ez amolyan ügyességi játék, ahol nagy izmos férfiak és nők szereplnek és főleg az erő, kitartás és az ügyesség dominál.

Szerintem O'Hearn így ránézésre tökéletes mindkét szerepre. Nem is oly rég láttam ismét a Conant, Schwarzenegger sem beszélt benne sokat, csak dagadtak az izmai. Amerika kapitányként szintén jobban el tudom képzelni, mint mondjuk Leonardo DiCapriot, hisz a kosztüm alatt ott vannak a nagy muszklik a képregényben, de az nem lenne baj, ha beszélni is tudna az ürge.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr5603519

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Andrea 2008.08.06. 19:11:57

Első ránézésre tiszta Amerika kapitány. Aztán, hogy képes eljátszani a háborús majd nemzeti hőst... ööö
süti beállítások módosítása