Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Megan Fox: Teresa

2008.08.07. 14:25 koimbra 2 komment

Nagyon ráérnek egyesek. A Trópusi viharban Ben Stiller, Robert Downey Jr által alakított karakterekről készítettek honlapot, mintha valódi élő emberek lennének, , sőt még a filmben elhangzó klinikáról is van egy internetes oldal, amely nem létezik.

A How to Lose Friends & Alienate People-ben szerepel Megan Fox, aki egy Sophie Maes nevű színésznőt játszik. Sophie szerepelt egy Teresa nevű filmben, aminek összedobtak egy előzetest. (Tehát nem lesz ilyen film, csak úgy a móka kedvéért készítettek a filmben lévő szereplő korábbi filmjéből egy előzetest)

Ennek a fake filmnek készítettek egy honlapot:

http://www.teresathemakingofasaint.co.uk/

Vajon ebből követendő példa lesz? Legutóbb a Grindhouse-ban voltak ál-előzetesek, majd hasonlót követetett el a Trópusi vihar is a honlapok terén, most pedig ez. Szerintem jópofa és ötletes, de azért ha tömegesen alkalmazzák, akkor már nem lesz annyira szórakoztató.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr44605202

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Virgogirl · http://csecsebecse.blog.hu/ 2008.08.07. 15:08:46

Blair Witch Project és a körülötte lévő "felhajtás" jutott eszembe - ez is egy marketingfogás

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2008.08.07. 15:16:40

Az viszont hatalmas jó marketing volt, mondták ugyan, hogy ez kitalált, de mire a második ember továbbadta valakinek, az már azt hitte, hogy ez valóban megtörtént. Így a sok ember azt hitte, hogy ez valódi, amit látnak, a stúdió meg nem is nagyon erőltetette azt, hogy hééé, ez nem valós, csak dörzsölte a markát.
A Trópusi viharnak már itt a bemutatója lassan, nem azt mondom, hogy várom, de igen igen jó filmre számítok.
Ez a How to Lose Friends & Alienate People meg nem hoz lázba, bár ezt a Teresa filmet is megnézném esetleg, ha lenne:) Azt is el tudom képzelni, hogy fél év múlva bejelentik, hogy na, elkészül
süti beállítások módosítása