Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Összeáll lassan a dicstelen brigád

2008.08.08. 10:51 koimbra Szólj hozzá!

Brad Pitt aláírta a szerződést, így ő lesz a főszereplője az Inglorious Bastards háborús filmnek, melyet Quentin Tarantino fog rendezni.

Tarantino idén jelentette be Cannes-ban, hogy jövőre már az Inglorious Bastards-szal érkezik. Pitt egy Tennesseben lévő isten háta mögötti faluból száramazik, aki egy 8 tagú amerikai zsidó csapatot állít össze.

Eli Roth, a Motel rendezője is csatlakozott a csapathoz. A női főszereplő Nastassja Kinski lehet, aki egy német szinésznőt alakíthat majd. Jelenleg még B.J. Novakkal, Simon Peggel és David Krumholtz-cal folynak tárgyalások, ők is valószínűleg csatlakoznak a szereplőgárdához. Pegg egy angol hadnagyot alakíthat, míg Krumholtz és Novak pedig Pitt katonáit. Roth pedig egy Donnie Donowitz nevű őrmestert játszik. Tim Roth is szóba jött az egyik szereppel kapcsolatban, de ő nem ér rá a Lie to Me tévésorozat miatt.

Október 13.-án kezdődik a forgatás Németországban, Lawrence Bender és Erica Steinberg lesznek a producerek, Harvey és Bob Weinstein pedig szintén támogatják a produkciót.

Címkék: szereposztás

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr85606451

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása