Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Az első képek: Angelina a kém és Denzel a jövőben

2009.03.03. 16:12 koimbra 2 komment

Tom Cruise tavaly esélyes volt, hogy ő játszhassa Phillip Noyce rendezésében a főszerepet. Azonban úgy alakult, hogy mégis inkább Angelina Jolie-é lett a főszerep, a karakter nevét pedig Edwin A. Saltról Evelyn A. Saltra módosították. A Salt forgatókönyvét Kurt Wimmer (Equlibrium) írta, ezt pedig Brian Helgeland (A tűzben edzett férfi) pofozta ki. Jolie egy CIA ügynököt alakít, akit azzal gyanúsítanak meg, hogy ő egy alvó orosz kém, akinek a feladata, hogy megölje az Elnököt.

 

Jelenleg forog a The Book of  Eli posztapokaliptikus akció-western-kalandfilm, amelyben Denzel Washington a főszereplő, aki úgy néz ki, mint egy csöves, aki most guberálta a napszemüvegét.

Albert és Allen Hughes (A pokolból) rendezi a produkciót, Gary Oldman és Mila Kunis is szerepel a filmben. A történet szerint Eli (Washington) birtokában van egy könyv, amely az emberiség jövőjére nagy hatással van, erre pályázik Oldman.

Címkék: képben

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr45977726

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

SpockCooper · http://spockcooper.blog.hu 2009.03.03. 18:21:16

Azért arra kíváncsi lennék, hogy hány hajléktalannak van olyan vakítóan fehér fogsora, mint Denzelnek. Mila Kunis benne lesz? Akkor érdekel, nagyon szeretem a That 70's showban.

nyuszisz 2009.03.03. 19:24:14

Az első képen meg sem ismertem Angelinát, azt hittem Demi Moore, vagy akárki, míg nem tekertem lejjebb.
süti beállítások módosítása