Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Az egykori John Connor tovább nem süllyedhet

2009.04.03. 16:03 koimbra 7 komment

 

Edward Furlong nem volt reménytelen eset, először egy klasszikus filmben játszott, ő volt John Connor a Terminátor 2-ben, később pedig olyan színészekkel játszhatott, mint Jeff Bridges, Liam Neeson, Meryl Streep. Utolsó jelentős filmje az Amerikai história X volt. Ezek után letartóztatták ittas, majd a droghoz is hozzányúlt és függővé vált. Állapota romlott, egyre több szerepet kellett visszadobnia, mert alkalmatlannak vélték a szerepekre és mivel nem is szedte össze magát a Terminator 3-ból is kimaradt. Jelenleg ott tart, hogy leszerződött Uwe Boll Stoic drámájába, ami már a gödör legeslegalja, ennél mélyebbre már nem süllyedhet. Kiút nincs és nem is nagyon akar szerintem talpra állni, mivel még egy Boll alkotáshoz adja a nevét.

A Darfur-ban nem csak Furlong égetheti magát, hanem Billy Zane is, bár ő se nagyon munkálkodik azon, hogy karrierjét fellendítse. Kristanna Loken szintén benne lesz a produkcióban, aki úgy látszik szeret Boll-lal dolgozni, hiszen ez már a harmadik közös munkájuk a direktorral.

A Darfur ezúttal kivételesen nem számítógépes játék alapján készül. A történet amerikai újságírókról szól, akik Szudánban tanúi lesznek néhány kegyetlenségnek. A zsurnaliszták dilemma elé kerülnek, hogy hazarepüljenek-e és beszámoljanak a nagy nyilvánosság előtt, hogy mi történik ezen a helyen vagy pedig maradjanak és segítsenek a rászorulókon?

Címkék: uwe boll miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr181044170

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kaland-Játék-Kockázat · http://kjkk.blog.hu 2009.04.03. 16:53:42

Ja,jól elszarta az életet,ahelyett,hogy nekem adta volna a pénzét,amin én tudtam volna új KJK könyveket venni. :)
Volt egy film,amiben az apja drogos volt,meg bicikliztek és el akartak menni Alaszkába (?),de a végén az apját megölték ő meg egyedül maradt a hajón. Az is jó volt.

Spawn85 2009.04.03. 18:53:37

Szerintem a Holló 4. része is egész nézhető volt. Már úgy önmagában, az első részt még csak meg sem közelítette.

Amúgy Billy Zane is játszott már Uwe Boll filmben. (Úgy rémlik a BloodRayne első részében ő is játszott Kristanna Loken mellett)

Rorschach · http://lowfast.blog.hu 2009.04.03. 20:43:46

Én tök azt hittem, hogy ő játszik a terminátor 3-adik részében is

Armida · http://armida.freeblog.hu/ 2009.04.03. 22:05:04

Én meg tök szerelmetes voltam belé, mikor ment a nagy T2 őrület. (és ez már ezer éve volt) De amúgy légyszi valaki segítsen nekem, ki ez az Uwe Boll? Rákerestem wikin, de még így sem ismerem.

Billy Zane-t pedig igen. Ő az a bunkó, aki képes volt azt mondni Gianni Versace temetése után, hogy milyen jó volt, tök jót szórakozott.

sjbee 2009.04.04. 07:04:40

Viccelsz Armida, Uwe Boll korunk egyik legnagyobb rendezője, ezt mindenki tudja :)

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2009.04.04. 11:37:02

@Armida: Uwe Boll egy német törvényt kihasználva készítette filmjeit, amelyek alapja valamely számítógépes játék és a direktor egy német adótörvény kiskapuját használta, hogy pénzt szerezzen műveihez. A játékok rajongói meg úgy kb az összes mozinéző tiltakozott Boll ellen, volt már egy petíció is, hogy hagyja abba a filmezést, egy millió aláírás kellett volna, de nem jött össze.
Tavaly az Indiana Jonest akarta volna padlóra küldeni a Postallal, végül be se mutatták akkor a filmet, aztán Michael Bay-t akarta kihívni egy boxmeccsre, abból se lett végül semmi és beperelte Billy Zane-t is:)
Egyébként kb úgy képet kaphatsz róla, ha a poszt alatt rákattintasz az uwe boll-ra:)

Armida · http://armida.freeblog.hu/ 2009.04.04. 17:21:22

@koimbra: Köszi, most már nem halok meg tudatlanul. :)
süti beállítások módosítása