Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Megvan az új Freddy

2009.04.04. 11:58 koimbra Szólj hozzá!

Tombol a remake láz, nem is enyhül, nincs rá gyógyszer. Ha az újraforgatott filmek buknának akkor felgyulladna végre a piros lámpa és új ötletek után néznének, de ezen művek többsége elég pénzt hoz a konyhára. Legutóbb a Péntek 13 aratott és várható is a következő rész előbb-utóbb.

Michael Bay produceri felügyelete alatt érkezett már néhány horror, jelenleg pedig a a Rémálom az Elm utcában feltámasztásán is ügyködik. Tehát Jason mellett feltámad az egyik legismertebb sorozatgyilkos, Freddy Krueger is. Anno a figura Robert Englund nevével forrt össze, hétszer alakíthatta a szerepet és a színésznek ez máig a legismertebb filmje és szerepe. Hogy ki lesz majd az új Freddy? A döntés megszületett, maga Rorschach megtestesítője, Jackie Earle Haley rémisztgetheti a tininket álmaikban. (Korábban Robert Knepper nevét emlegették a szerep kapcsán).

Az első filmben a Johnny Depp által alakított karaktert pedig Kyle Gallner kapta meg, akit a The Haunting In Connecticut horrorban látható (Amerikában) jelenleg.

Samuel Bayer dirigálhatja a remake-et, ő eddig leginkább klippeket készített.

Címkék: remake miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr731045575

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása