Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

McG-nek konkrét elképzelése van a Terminátor 5-tel kapcsolatban

2009.06.06. 18:31 koimbra 19 komment

Már látható nálunk is a mozikban a Terminátor negyedik része, amit egy új trilógia bevezetőjeként szántak. A következő felvonást elvileg 2011-ben már láthatnánk, a producerek a bevételtől tették függővé a folytatást. Nos a T4 jelenleg elég gyengén muzsikál, Amerikában az év egyik legnagyobb bukása lesz, a nemzetközi piacon áll vagy bukik tehát az ötödik rész.

McG (a Terminátor - Megváltás direktora) visszatérne a rendezői székbe és neki már konkrét elképzelései vannak a sequellel kapcsolatban. Ezek szerint nem 2018 után játszódna a cselekmény, hanem előkerülne ismét az időutazásos téma. McG elgondolása az, hogy John Connor visszautazna az időben 2011-be, hogy sereget szervezzen a Skynet invázió ellen, ugyanis a Gépistennek sikerül rájönnie arra, hogy ne csak egy katonáját tudja visszaküldeni a múltba. Szóval jönnek a Hunter Killerek, Harvesterek és mindenféle más gépek és Connornak a múltban kell velük felvenni a harcot. Connor ezen kívül még találkozna Robert Patrickkel is (ő volt a T-1000-es a T2-ben), aki egy feltalálót (esetleg tudóst) alakítana. McG szerint ez az ötlet cseszettül jól hangzik

Szerintem hagyni kéne már ezt az időutazós témát, inkább valami jó jövőbeli gerillaharcot mutatnának már be az Ellenállok.

Címkék: terminator

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr871167789

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

desmond wallace · http://desmondwallace.freeblog.hu/ 2009.06.06. 18:35:19

Szerintem meg cseszettül szar ötlet. Más rendezőt szeretnék.

Spawn85 2009.06.06. 19:23:02

Én nem szoktam előre leszólni semmit, de ez még szerintem sem hangzik valami túl jól.

Armida · http://armida.freeblog.hu/ 2009.06.06. 20:07:08

Szerintem McG-t küldjük vissza az időben.....

Drakeamarth 2009.06.06. 20:28:44

Szerintem is ökörség, McG meg már igazán felfoghatná,hogy a közeljövőben max egy-két Jlo ill. Britney klip, esetleg a Charlie Angyalai következő részében számítunk a közreműködésére...

Chazz Reinhold 2009.06.06. 20:54:17

már a jövő sem a régi

VVega · https://debugme.eu/ 2009.06.06. 23:33:15

Sarah Connor biztosan nem ezt a jövőt szánta nekünk.

Repce Manó 2009.06.07. 01:10:24

Már csak azért is meggondolandó a stúdiónak, hogy váltsanak az időutazásra, mert eddig jól muzsikáltak a pénztáraknál az időutazós filmek R korhatár mellett, persze abban Schwarzenegger is fontos tényező volt. Szerintem McG az amerikai bevételt azzal szúrta el, hogy a premier előtt jelezte, hogy a DvD-n, majd 30 perccel hosszabb változatot fogunk látni, meg az R korhatárbesorolású lesz, meg alternatív befejezés, meg izé, meg José... és sokan talán épp ezért tartózkodnak a moziváltozattól, mert miért néznének meg egy csonka filmet, elvégre egyes vágásoknál ordít, hogy most kimaradt egy pár jelenet. Így logikus, hogy megvárják inkább a teljes változatot DvD-n vagy BD-n. Nálunk egyébként igen szép sikere van a filmnek. Nyíregyházán ritkán látni telt házas előadást, de most párhuzamosan két teremben is vetítik a Terminator Megváltást, szóval e siker árnyékában reménykedhetek benne, hogy bevállalják nálunk a bővített meg alternatív meg piroskarikás változatot esetleg egy T-800-as koponyás kiadásban:)

Repce Manó 2009.06.07. 01:14:57

Ja és az eddigi nemzetközi bevételek 25 millió dollárosak, és ahogy elnézem az imdb bemutatási listáját, talán az országok egynegyedében, ha bemutatták, de abban sem vagyok biztos, hogy ebben a 25 millióban a 28-30-i hétvége benne lenne. Durván jól fog szerintem teljesíteni, 350 millió az USA bevétellel együtt meglesz alsó hangon.

desmond wallace · http://desmondwallace.freeblog.hu/ 2009.06.07. 09:13:34

A múlt hétvége még nincs benne a nemzetközi bevételekben. A legtöbb országban meg ezena héten mutatták be, de Japánba csak jövő héten érkezik.
Hazánkban biztos nagy siker lesz.

Az a cikis, hogy az USA-ban 16 nap alatt sem tudta átlépni a 100 milliót a Terminator Salvation.

chuck-d 2009.06.07. 13:55:43

azért csak halkan jegyzem meg, hogy egy 200 millás filmnél a stúdió 400-as bevétel körül van nullán, az alatt bukta.

Addict · http://www.noisefreaks.com 2009.06.07. 15:21:58

Szerintem ez már csak McG elbaszott próbálkozása, hogy a studiónál visszaszerezze a tekintélyét. A kritikák nagyon lehúzták a filmet (nem véletlenül) a pénztáraknál kiábrándítóan teljesít, még az sem biztos, h egyáltalán termel e profitot.
Ez az elképzelés pedig igazán kiábrándító és erőltetett, semmi szükség még egy időutazós részre, a rajongók egy brutális háborút várnak el a gépekkel egy nagyon sötét jövőben ahol az emberek nagyon durván veszítenek a végére Birodalom visszavág / Revenge of the Fallen mintára. Ehhez pedig McG enyhén szólva kevés és béna, talán Bryan Singer / Wachowski testvérek szintű rendező le tudná vezényelni a projektet. Ha meg nincs profi arc akinek most lenne ideje rá, hagyni kéne mert még egy ekkora ballépést már nem bír ki a franchise.

Drakeamarth 2009.06.07. 15:58:10

Singert én nem tartom elég tökös rendezőnek egy ennyire brutális és lehangoló háborús filmhez, de mondjuk David Fincher szerintem le tudna tenni az asztalra egy igazán kickass háborús terminátor-mozit, igényes látvánnyal. Főleg, ha hozza magával Darius Kondjit :)

Repce Manó 2009.06.07. 19:46:14

@chuck-d: gondolom ebben az általad felvázolt 400 millióban már benne van a DvD/BD eladások is. Hellboy 66 millióból készült és 99 milliót hozott világszerte, mégis elkészítették a folytatását némileg magasabb költséggel, igaz más stúdió is volt a felelős érte.

@Addict: én úgy tudom, hogy a fent említett sztori már korábban is szóba jött, csak most ismét előhozták.

Felőlem jöhet bármi, csak jól sikerüljön és R korhatáros legyen:) Ha pedig McG marad, én nem bánom, sokkal rosszabb is lehetett volna. Képes ő jó filmet készíteni.

kadaj01 2009.06.07. 22:48:11

Nem tudom mit nyávogtok! Ha ezt a filmet gyerek fejjel látom(13-14évesen), egészen biztos, hogy hatalmas élmény lett volna, egy életre való élménnyel! Felnött fejjel már nem igazán, ahogy semmi sem az.

Ti is azért fikázzátok, mert nincs az az élmény ami gyeremekkorban megvolt, az első két résszel... megsugom, "olyan" élmény már soha nem lesz! Esetleg real time-ban átélni egy atomot...

Addict · http://www.noisefreaks.com 2009.06.08. 03:15:23

@Drakeamarth: Fincher tökéletes lenne, de róla már álmodni sem merek. : )

mlif 2009.06.08. 16:23:00

kadaj01:
ne haragudj, de mirol beszelsz?
es akkor az uj Batmannal mi van?
vilg eletemben utaltam a boreger filmeket, de tavaly Nolan vegre csinalt egy iszonyat durvat.
ez lett volna a dolga McG-nek is, csak hat o egy tehetsegtelen *****!!!

Fincher lenne a tokeletes valasztas, vagy Jenuet..ehh

Terminatorfanfanfan 2009.07.06. 14:07:53

Nos el...k volna jobban is a T4 et, igaz hogy nem egy J.Cameron film de azértjó volt. Más stílus, mint a Cameroné, de nem annyira rossz. A T3-at lehet kritizálni kérem, na arról inkább ne is beszéljünk... Csak az zavart hogy pg13-as kategória volt és az a el...ott ARnold Cgi a végén....Nem igaz hogy nem lehet megválni Arnoldtól...Jó, én is nagyon bírom ARnoldot, de nem ő a világ vége, ha nincs benne a terminatorban. Más is helyt állna egy terminator szerepben...na meg amiről olvasni lehet hogy hogy akarták elöször lezárni a filmet....No comment ...na és itt van a T5 terv...azt hittem elöször hogy csak egy idióta április 1. tréfa...Hát még tréfának is siralmas ez az ötlet komolyan...Húzni itt az időt, nemnormális ötletekkel együtt, és kb. elérhetik azt hogy úgy nézzenek a filmre mint a véresrongyra, na meg a T3ra ami szintén gáz... Csak maradjanak szépen a jövő háborújánál és vigyék tovább a filmet, kicsit horrorisztikusabban, izgalmasabban...Azt hiszem a film címe Terminator és nem Csillagkapu, vagy Az utazzunk minden nap vissza az időben ha kell ha nem...Amikor a Warner B. felkapta a vízet az első T4 végének lezáró ötletén ( Connorból gép lesz címszó alatt ), hát remélem hogy valaki épp úgy most is felkapja majd a vízet és elbeszélgetnek egy kicsit erről a T5 dologról, hogy milyen történet is kellene ide ilyenek helyett. Na sok síránkozás után : szeretjük a terminator filmet (1,2,4,) és reméljük, hogy nem vágják teljesen padlóra a franchiset...és észbe kap McG is hogy valamit nagyon el.....ott , és ha nem képes javítani a hibáin, akkor adja oda egy tapasztaltabb valakinek, aki a kisújjából kiráz egy jó történetet: legyen az J. Cameron vagy bárki más!

Penge9521 2010.01.22. 22:08:21

Hello mindenkinek! Ez nagyon jo ötlet h megint idö utazáslessz meg h a t1000-es is megint benne lessz. Vinszont van benne egy bibi ha a skynet nem csak egy egy terminátort fog vissza küldeni akk a mult megváltozhat vagyis akkor szinte teljesen máshogy kéne majd alakulnia a történetnek.
Aminek nagyon tudnék örülni az az lenne h georg lucas v stewen spilberg venné át a rendezést mert akk garantált lenne a siker.
A T4-nek a végére jo ötlet volt berakni a schwarceneggert mert nagyon bele illö viszont mit keresett ott amikor a kayl riess még csak 13 éves volt és amikor vissza küldik max 30
ez érdekes!De nagyon remélem hogy a többi terminátor is nagyon jo lessz!!! Viszlát

Rolee83 2010.01.23. 05:01:30

@Penge9521: "A T4-nek a végére jo ötlet volt berakni a schwarceneggert mert nagyon bele illö viszont mit keresett ott amikor a kayl riess még csak 13 éves volt és amikor vissza küldik max 30"

Erre nagyon 1x a válasz, Arnold terminátorból több százat vagy ezret gyártottak!! Amit a film végén látsz az az első volt a prototípus, de mivel azt kinyírta Marcus, tök egyértelmű hogy nem azt küldték vissza a múltba sok évvel később!!
süti beállítások módosítása